Super Smash Bros Ultimate Switch Güncellemesi

Super Smash Bros Ultimate Switch Güncellemesi

Super Smash Bros Ultimate Switch Güncelleme

Super Smash Bros Ultimate Switch Güncelleme

Super Smash Bros. Ultimate sahiplerinin 7 Aralık’ta Switch için yayınlandığında güncellemeyi indirmesi gerekiyor, Nintendo onayladı. Famitsu (ComicBook.com) ile yaptığı röportajda Smash direktörü Masahiro Sakurai, oyunun tekrar sisteminin gerektiği gibi çalışabilmesi için yamanın gerekli olduğunu söyledi.

Geliştirici, “İlk güncellememizi lansman gününde dağıtacağız. Dijital versiyonu satın alan oyuncuların endişelenmesine gerek yoktur, ancak fiziksel sürümü satın alan oyuncular, zamanı geldiğinde bu yamayı uygulamalıdırlar. Bu ayrıca tekrarlarınızın çıkış yapmasını engeller. Bu arada, tekrar videolarınızı video olarak kaydederseniz, onları sonsuza kadar saklayabilirsiniz, ancak çok fazla yer kapladıklarına dikkat edin!” dedi. Sakurai yamanın boyutunu doğrulamadı.

Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch için serisinin ilk oyunudur. Bu, serideki tüm oyunlarda görülen her karakteri ve sahneyi içerir. Artı Ken, Incineroar ve Isabelle gibi bazı yeni karakterler vardır.

Buna ek olarak, Nintendo, 2019 boyunca Fighters Pass’ın bir parçası olarak beş adet henüz belli olmayan DLC karakterini yayınlayacak. Artı Nintendo’da 31 Ocak 2019’a kadar kayıt yaptırdığınızda ek sürpriz avcı Piranha Plant’ı ücretsiz olarak alacaksınız.