Switch Version Minecraft: Hikaye Modu – İkinci Sezonu Açıklandı

Switch Version Minecraft: Hikaye Modu – İkinci Sezonu Açıklandı

Minecraft: Hikaye Modu – Sezon İki

Minecraft: Hikaye Modu - Sezon İki

Minecraft: Hikaye Modu popüler sandbox serisinin anlatı odaklı spinoffudur. İlk sezon ilk olarak 2015 yılında piyasaya çıktı ve hepsi yaklaşmakta olan Geçiş sürümüne dahil olan sekiz bölümden oluşuyor. Oyun 40$/£25 için satış yapacak. 

Telltale ayrıca, Minecraft Hikaye Modu Sezon İki‘nin bölümü ile ilgili yayın tarihi bildirdi. Giant Consequences başlıklı bölüm, PS4 , Xbox One , PC ve mobil cihazlarda 15 Ağustos’ta piyasaya çıkacak . Sezon İki en az beş bölümden oluşacak; İlki olan Hero in Residence 15 Temmuz’da yayınlandı ve onu Jesse ve arkadaşları takip etti; Wither Storm‘u yendikten sonra yeni sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştılar. Sezon iki bu sonbaharda çıkacak. 

Telltale, şimdiye kadar Minecraft Hikaye Modu – Sezon İki’nin Switch‘e uygun bir sürümünün olacağını belirtmedi ama oyunlarının çoğunun konsolda görülebileceğini ima etti. Telltale Yaratıcı İletişim Başkanı Job Stauffer “Switch için Minecraft: Hikaye Modu Sezon 2” yi henüz duyurmadık ancak bu platformda işleri devam ettirmeyi umuyoruz; büyük hayranlarımız.” şeklinde konuştu. 

Bir sürü Telltale oyunları yolda. Yeni Batman serisinden The Enemy Within 8 Ağustos’ta çıkacak. Ayrıca The Wolf Among Us’ın yeni sezonu Walking Dead serisinin dördüncü ve final sezonu da var. 

Minecraft: Hikaye Modu – Sezon İki Fragman