Tacoma’yı Ücretsiz Alın

Tacoma’yı Ücretsiz Alın

Tacoma, 2088 yılında yüksek teknoloji ürünü bir uzay istasyonuna kurulmuş bir anlatım macerasıdır. Görevinizi sürdürürken, istasyonun mürettebatının nasıl yaşadığı ve çalıştığı hakkında her ayrıntıyı keşfedeceksiniz ve sürükleyici bir hikaye yaratan ipuçlarını keşfedeceksiniz. Afet karşısında güven, korku ve sonuç.

Tacoma’nın merkezinde, mürettebatın istasyondaki yaşamındaki önemli anların 3 boyutlu kayıtlarını yakalayan tesisin dijital gözetim sistemi bulunuyor. Siz keşfederken, yakalanan bu anların yankıları sizi kuşatır. Olayları her açıdan incelemek, keşfederken çok katmanlı anlatıyı yeniden oluşturmak için bu karmaşık, iç içe geçmiş sahnelerin fiziksel alanını geri sarma, hızlı ileri sarma ve hareket etme yeteneğinizi kullanırsınız.

Tacoma, Gone Home’un yaratıcılarından bir sonraki oyun ve oyuncuları her zamankinden daha derinlemesine çekerken, detaylı, sürükleyici ve güçlü hikaye anlatımı geleneğini sürdürüyor.

Özellikler:

Zengin Katmanlı Bir Hikaye Deneyimi:

Altı mürettebat, uzay istasyonu Tacoma’da yaşadı ve çalıştı, ilişkiler kurdu, aşk ve kayıp yaşadı ve birlikte krize girdi. Yalnızca bu insanlara ne olduğunu değil, aynı zamanda etkileşimli bir araştırmacı olarak rolünüzü onları yapanları keşfedin. Hikaye, sizi Tacoma’daki etkinliklere çeken, tamamen sesli ve hareketli etkileşimli AR sahneleri dizisiyle anlatılıyor.

 

Çığır Açan Çok Yollu Hikaye Sistemi:

İstasyonun her bir bölümünde, mürettebatçıların birbirinden ayrılan, yeniden birleştirilen ve yeniden ayrılan kendi paralel hikaye konularını izleyen dijital temsilleri ile çevrilisiniz. Geri sarın, hızlı ileri sarın ve bu sahnelerin kronolojilerinde dolaşırken etrafınızda girdaplansın. İnteraktif araçlarınız, sıkıca düğümlenmiş anlatıyı her açıdan ve her detayıyla keşfetmenize olanak tanır.

 

Derinden Etkileşimli Bir Oyundünyası:

Tacoma Station’ı hem fiziksel hem de dijital olarak keşfedin. Mürettebatın dijital iletişiminin ve kişisel düşüncelerinin kapsamlı kayıtlarını keşfederken anlamlı nesneler, notlar ve fiziksel eserler bulmak için kapıların ve çekmecelerin kilidini açın. Mürettebatın Tacoma ile ilgili deneyimlerinin her yüzü araştırmanızın bir parçası.

 

Geleceğin Vizyonu:

2088 yılında yaşamı deneyimleyin. İnsanlığın alçak Dünya yörüngesine ve ötesine genişlemesini gösteren zengin bir kurgusal evreni keşfedin. Gone Home ve BioShock 2: Minerva’s Den’in arkasındaki ödüllü hikaye ekibinden, yakın geleceğe dair derin düşünülmüş bir spekülatif vizyon.

 

Kompakt Bir Anlatım Oyunu:

Tacoma’nın tamamlanması yaklaşık 2 ila 5 saat sürer. Ne kadar derine inebilir ve ne kadar detay bulabilirsin? Tacoma, dövüş olmayan, bulmaca odaklı bir oyundur. Hikayenin ve bu oyunun dünyasının detaylarını kendiniz keşfedin.

Humle Bundle’ın sizden tek istediği akışa abone olmanız. Promosyon Pazar günü saat 18’de sona erecek.

Ayrıca oyunun Steam key’i ile dağıtılmadığını belirtelim. Oyuna  direkt Humle Bundle Mağazası üzerinden erişeceksiniz.