Talon ct, Talon Counter, Talon Counterları – Talon’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Talon ct, Talon Counter, Talon Counterları – Talon’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Talon Counter

Talon Counter

Talon counter (Talon ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Talon Bıçağın Gölgesi; karanlığın içindeki bıçak, uyarı vermeden beklenmedik anlarda saldıran ve alarm verilmeden kaçan acımasız bir katil. Hayatta kalmak için savaşmak, öldürmek ve çalmak zorunda kalarak Noxus’un acımasız sokaklarında, tehlikeli bir şöhret kazandı. Kötü şöhretli Du Couteau ailesi tarafından kabul edildikten sonra, artık ölümcül mesleğini imparatorluğun komutasına katıyor, düşman liderlere, komutanlara ve kahramanlare suikast düzenliyor. Efendilerinin canını sıkan  Noxus‘luları da ortadan kaldırmaktan çekinmiyor.

Öncelikle LoL karakteri Talon’un yeteneklerini hatırlayalım.

Talon Yetenekler

Bıçak Sırtı
Talon’un yetenekleri şampiyonları ve destansı canavarlara karşı 3 kata kadar Yara açar. Talon, 3 Yara yükü olan bir şampiyona saldırdığında, hedefi ağır hasar alarak kanama geçirir.

Noxus Diplomasisi
Talon hedef birimini bıçaklar. Eğer yakın dövüş aralığında ise, bu saldırı kritik hasarı ele alır. Eğer yakın dövüş menzili dışındalarsa, Talon onları bıçaklamadan önce hedefine sıçrar. Eğer bu yetenek hedefi öldürürse, Talon biraz sağlık ve bekleme süresi geri kazanır.

Biç Çek
Talon, bir düşmandan geçen her seferinde fiziksel hasara uğratan, daha sonra kendisine geri dönen bir hançer gönderir.

Katilin Yolu
Talon, herhangi bir arazi veya yapı üzerinde, maksimum mesafeye kadar ilerler. Bu yeteneğin düşük bir soğuma süresi vardır, ancak kullanılan araziyi uzun bir bekleme süresine sokar.

Talon hedef yöne en yakın yapı veya arazi üzerinde 0 birim kadar ilerler. Atlayışın hızı, Talon’un hareket hızından etkilenir. Talon, her 0 saniyede bir defadan fazla aynı arazinin üzerinden geçemez.

Gölge Saldırısı
Talon, bıçakları ile bir çember ve ek Hareket Hızı kazanırken Görünmez hale gelir. Talon Görünmezlikten çıktığında, bıçaklar onun yerini alır. Bıçaklar her hareket ettiğinde, Gölge Saldırısı en az bir bıçağın çarptığı düşmanlara fiziksel hasar verir.

Talon Counterlar’ına (Talon ct) bir göz atalım.
Talon ct, Talon Counter, Talon Counterları:

Talon’a Karşı İyi Olan Rakipler

Talon'a Karşı İyi Olan Rakipler

Talon’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Talon'a Karşı Kötü Olan Rakipler