Temmuz 2018 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Temmuz 2018 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Temmuz ayı gelmek üzere ve Sony, PlayStation Plus üyelerinin önümüzdeki ay boyunca ücretsiz olarak indirebilecekleri oyunları açıkladı. Her zaman olduğu gibi, PS4, PS3 ve Vita’ya yayılan toplam altı oyun var, her zamanki gibi Sony’nin en yeni platformuna geliyor.

PS4’ün bu ayki kadrosu iki oyundan oluşuyor. Detroit: Become Human‘ın geliştiricinden bir oyun daha Heavy Rain. QTE-heavy oyunu, bir seri katili araştırdığınız dallanma hikayesine sahiptir. İlk olarak 2016’da PS3’te yani PS4’e geçmeden önce piyasaya sürülmüştü.

Diğer PS4 ücretsizi Absolver. İyi bilinen oyun olmasa da, belki de ayın en heyecan verici teklifidir. Hareketlerinizi özelleştirebileceğiniz farklı bir kontrol şemasıyla üçüncü şahıs bir aksiyon/dövüş oyunudur. Nispeten yeni, geçen Ağustos ayında piyasaya çıkmıştır.

PS3’te, PS Plus üyeleri platformer Rayman 3 HD‘yi ve strateji oyunu Deception IV: The Nightmare Princess‘i edinir. Eğer Deception IV: Blood Ties‘den bir kayıt dosyanız varsa, Nightmare Princess‘in belirli kilidini açabilirsiniz. Vita’lılar için, Space Overlords aksiyon oyunu ücretsiz. Ama PS4 ve PS3 ile Cross-Buy sunuyor, bu da platformlarda Temmuz ayında toplam üç oyun elde etmenizi sağlıyor. Son Vita ücretsizi ise beğenilen macera oyunu Zero Escape: Zero Time Dilemma.

Temmuz 2018 PlayStation Plus Oyunları

PS4
– Absolver
– Heavy Rain

PS3
– Deception IV: The Nightmare Princess
– Rayman 3 HD

Vita
– Space Overlords
– Zero Escape: Zero Time Dilemma