Temtem Steam’de Erken Erişime Açıldı

Temtem Steam’de Erken Erişime Açıldı

Humble Bundle tarafından yayınlanan ve Crema tarafından geliştirilen Temtem, Pokemon oyununa aşırı benzerliği sayesinde oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Uzun zamandır yayınlanmasını beklediğimiz oyun 21.01.2020 tarihi itibariyle Steam’de erken erişime açıldı.

Oyunun Steam fiyatı 79 TL olarak belirlendi. Oyunu Humble Bundle’dan alacak oyuncular ise dolar bazına göre hesaplandığından dolayı şu anda 207 TL’lik bir fiyat ile karşı karşıya gelmiş durumda. 

Crema tarafından belirtilene göre, oyunun 2021’in ikinci veya üçüncü çeyreğine kadar erken erişim sürecinde kalması bekleniyor. Tam sürüm ile birlikte oyun konsollara da çıkacak.

Erken erişim sürümü ilk 3 ada, 80’den fazla canavar ve 20 saatin üzerinde oynanış süresi ile tam oyunun %50’sini içeriyor. Ayrıca oyun tamamen co-op olarak da oynanabilir durumda ve oyuncuların hikayeyi tamamladıktan sonra yine oynamaya devam etmelerini sağlayacak oyun sonu içeriği de mevcut.

 Tam sürüm ile birlikte 160’tan fazla canavar, 6 benzersiz ada + 1 mini ada, sıralamalı eşleşme, açık artırma / takas marketi ve daha fazlasının eklenmesi planlanıyor.

Oyunun çıkış fragmanı da sanki bir anime serisinin giriş filmini andıracak kadar kaliteli animasyonlarla yapılmış.

Temtem – Fragman