Thanos Modu ile Yeni Fortnite Güncellemesi Çıktı

Thanos Modu ile Yeni Fortnite Güncellemesi Çıktı

Fortnite Güncellemesi Thanos Modu

Fortnite Güncellemesi Thanos Modu

Epic Games, Sezon 4’ü başlatan Fortnite 4.0 güncellemesi kadar önemli olmasa da yeni bir güncelleme yayınladı; Güncelleme v4.1. Hem Battle Royale hem de Save the World modları için yeni içerikler sunuyor, ancak kuşkusuz en büyük eklemesi yeni bir sınırlı zaman modudur. Infinity Gauntlet, geçtiğimiz günlerde ilan edilen Avengers: Infinity War geçiş modudur ve Thanos’un kendisi olarak oynayabilirsiniz.

Yeni mod solodur ve normal bir eşleşme gibi oynar. Bununla birlikte, bir meteor düşüyor ve oyun için bir Infinity Gauntlet bırakılıyor. Bu oyuncuları Thanos‘a dönüştürür ve silah üretmelerini ya da silah kullanmalarını önler. Ama onlara, rekabet için önemli güçler sağlar.

Diğer tarafta, tam yama notlarında diğer bazı dikkate değer eklemeler olmasına rağmen, Battle Royale tarafındaki değişikliklerin çoğu hata düzeltmeleridir. En önemlisi, son çemberin haritanın dış kenarlarına doğru yerleştirilme olasılığı % 25 oranında artmıştır. Daha önce, maçların adanın iç bölgelerine son verme olasılığı çok yüksekti. Ancak Epic bunun “sonlanan senaryoların çeşitliliğini haritanın merkezi bölgesinin dışına çıkarmak gerektiğini” söyledi.

Oyuncular ayrıca şu anda bir maçta olan oyuncuların partisine katılabilir. Bu parti üyeleriyle oynamaya başlamak için maçın bitmesini beklemek zorunda olsalar da, kaç oyuncunun hala hayatta olduğu gibi konularda güncelleme almasına izin verecektir.

Diğer farklı olan bir şey ise Fortnite Mobile oyuncularına özgüdür. 4.0 güncellemesinde eklenen otomatik çalıştırma özelliği, “kullanıldığında ortaya çıkan bazı kasıtsız eylemler nedeniyle” devre dışı bırakıldı. Bu yüzden, neden birkaç saniye hareket ettikten sonra otomatik çalıştırmayı etkinleştirmeniz istenmediğini merak ediyorsanız, bunun nedeni Epic’in şu anda bu komut istemini kaldırmasıdır.

Fortnite‘ın Save the World modu genellikle çok daha popüler olan Battle Royale ile aynı düzeyde dikkat çekmez, ancak bu güncellemeyle birlikte o da yeni bir içerik aldı. Yeni bir hafif makineli tüfek eklendi.

Nasıl Thanos skini alabilceğinizi veya nasıl Thanos olabilceğinizi merak ediyorsanız, Fortnite Thanos Modu Nasıl Çalışır? konumuzu inceleyebilirsiniz.