The Crew 2 Yeni Ücretsiz Hot Shots DLC’sini Şuanda HERKES Ücretsiz Deneyebilir

The Crew 2 Yeni Ücretsiz Hot Shots DLC’sini Şuanda HERKES Ücretsiz Deneyebilir

Ubisoft’un resmi basın bültenine bakalım ve başlık altında neler olduğunu görelim:

……

UBISOFT’un The CREW® 2’sindeki SICAKLIĞI ARTIR

 

ÜÇÜNCÜ BEDAVA BÜYÜK GÜNCELLEME, HOT SHOTS,

 

ŞUAN KULLANILABİLİR

 

Ücretsiz Hafta Sonu 25 – 28 Nisan tarihleri arasında olacak.

……

Bugün, Ubisoft, Ubisoft’un açık dünya motor sporları oyunu The Crew® 2’ye sunulan üçüncü ücretsiz güncelleme olan The Crew® 2 Hot Shots’in 24 Nisan’da PlayStation®4 , Xbox One ve Windows PC dahil olmak üzere kullanıma sunulacağını açıkladı.

 

Crew® 2 Hot Shots güncellemesi, simge seviyesindeki oyuncuların oyunun geniş oyun alanları ve Street Racing ve Hypercar gibi fanatik disiplinleri arasından seçilen dokuz etkinliği gerçekleştirdiği yeni özel araçlar kazanmak için haftalık PvE yarışması olan LIVE Summit’in yeni bir versiyonunu tanıtıyor.

Konsollarda ve PC’de ilk defa sahneye çıkacak olan markanın 110. yılını kutlayan yeni Bugatti Divo, oyuncuların 24 Nisan’da erişebilecekleri altı yeni elit aracın parçası olacak.

24 Nisan tarihinden itibaren Season Pass sahipleri, oyunun aylık araç düşüşünün bir parçası olarak iki yeni ek araca – Mitsubishi Lancer Evolution X – 2014 ve Chevrolet Corvette ZR1 – 2009 – için erken erişim hakkı kazanacaklar.

Güncelleme ayrıca renkli duman, özel lastikler, metin ifadeleri, yepyeni benzersiz zorluklar, ek beceriler ve fotoğraf görevleri gibi oyun içi aktiviteler de dahil olmak üzere 40’tan fazla özelleştirme öğesi içerecek.

 

The Crew® 2 Hot Shots sürümüne denk gelmek için, The Crew® 2, 25 – 28 Nisan tarihleri arasında ücretsiz bir hafta sonu etkinliği sunacak. Bu süre zarfında, oyuncular tam oyuna erişebilecek ve tüm etkinliklerde becerilerini test edebilecekler. Aynı zamanda, oyun yüzde 70 ve sezon yüzde 50 indirim ile satışa sunulacak. Ücretsiz hafta sonundan itibaren ilerleme, tam oyun satın alımına aktarılacaktır. Platform başına satış tarihleri de dahil olmak üzere, Crew® 2 ücretsiz hafta sonu hakkında daha fazla bilgi için, lütfen şu adresi ziyaret edin: https://thecrewgame.com/freeweekend.