The Division 2 DC Outskirts: Expeditions Yayın Tarihleri Açıklandı

The Division 2 DC Outskirts: Expeditions Yayın Tarihleri Açıklandı

The Division 2 DC Outskirts: Expeditions

The Division 2 DC Outskirts: Expeditions

The Division 2, ilk ana içerik güncellemesi için hazırlanıyor ve çok yakında geliyor. DC Outskirts: Expeditions adlı Year 1 içerik planının ilk ücretsiz bölümü 23 Temmuz’da Year 1 Pass sahipleri için ve bir hafta sonra da 30 Temmuz’da tüm oyuncular için yayınlanacak.

Bu sürüm iki ana içerik türüne ayrılmıştır: ana hikaye görevleri ve yeni Expeditions. Ana hikaye, kampanyanın kaldığı yerden devam edecek ve ajanlarınızı kayıp bir konvoyu bulmak için DC çevresindeki alanlara gönderecek. Bu iki yeni ana görevden oluşacak: hain Başkan Ellis’in izinde Camp White Oak ve Outcast lideri Emeline Shaw’ı bitirmeyi hedeflediğiniz Manning National Zoo.

Expeditions, haftalık olarak yayınlanacak üç farklı kısma bölünmüş durumda. Üçünü de bitirmek, yeni bir egzotik silah (Diamondback Rifle), egzotik kıyafetler (BTSU Datagloves) ve iki silah (Stoner LMB ve Carbine 7) ile özel bir hazine odasına erişim sağlayacak. Her şey bir destek konvoyuna ne olduğunu bulmak için Kenly College’ı keşfettiğinizde başlayacak.

Hem hikaye görevleri hem de Expeditions özelliği 30 Temmuz’da tüm oyuncular için başlayacak. Genişleme ayrıca, Year 1 Pass sahiplerine özel olan Classified Assignments da getirecek. Bunlar Central Aquarium’da ve NSA Site B13’te gerçekleşir.

Ubisoft ayrıca, çoğu oyuncuların geri bildirimlerine dayanarak güncellemede gelecek olan bir dizi ince ayarları ve geliştirmeyi ayrıntılı olarak anlattı. En önemlisi, Operation Dark Hours baskını, oyuncuların matchmaking kullanmasını sağlayacak yeni bir “Discovery” zorluğuna sahip olacak. Normal mod hala kendi özel ganimetine sahip olacak, ancak Discovery oyuncuların baskınları denemelerine ve bağlanmaları daha rahat bir ortamda öğrenmelerine izin verecek.

Birkaç değişiklik daha geliyor. İşçilik Gear Score 500’de maksimuma çıkacak. Oyuncular planları karakterler arasında paylaşabilecek ve hazırlanmış silahları yeniden ayarlayabilecekler. Ayrıca, bir dizi dengeleme ayarları ve çeşitli Skill’lerin elden geçirilmesini tanıtacaktır.

Bu, Year 1 için planlanan üç ana içeriğin ilkidir. Diğerleri sonbaharda sizi Pentagon’a, 2020 başlarında ise Coney Adası’na götürecek.