The Division 2 Epic Store’da Yayınlanacak, Steam’de Değil

The Division 2 Epic Store’da Yayınlanacak, Steam’de Değil

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

The Division 2 Epic Store’da

The Division 2 Epic Store'da

Epic Games bugün Ubisoft ile ortaklaşa gelecek olan bilgisayar sürümlerinin en azından bir kısmının Steam’e değil Epic Games Store‘a geldiğini görecekleri bir ortaklığın duyurulmasıyla büyük bir sayı yapmış gibi görünüyor. Polygon tarafından bildirildiği üzere yarı özel anlaşma, The Division 2‘nin lansmanı ile Mart ayında başlayacak.

Bir Ubisoft temsilcisi, “Tom Clancy’s The Division 2‘yi Steam’de piyasaya sürmeyi planlamıyoruz.” dedi. Ubisoft ve Epic, “önümüzdeki yıl duyurulacak seçkin oyunlar üzerinde de ortak olacaklar”.

Ubisoft ortak başkan yardımcısı Chris Early, “Epic’e 15 Mart’ta Tom Clancy’s The Division 2’nin lansmanına kadar oyunun ön siparişinin verilmesi ve hayranlarımızın sorunsuz bir yolculukta Beta’nın tadını çıkarmaları için emanet ettik. Epic, video oyunu endüstrisini bozmaya devam ediyor ve üçüncü parti dijital dağıtım modelleri en son örnektir ve Ubisoft’un desteklemek istediği bir şey var.” dedi.

The Division 2 Steam‘de listelenmişti ve yine de Steam Veritabanında görülebiliyordu, ancak ürün sayfası kaldırıldı. Oyun aynı zamanda Ubisoft’un kendi vitrini üzerinden satın alınabilecek. Oyunu hangi donanımlar ile oynayabilceğinizi öğrenmek için The Division 2 Sistem Gereksinimleri konumuza göz atın.