The Division 2 Yayın Tarihi ve Sunucu Başlatma Tarihleri

The Division 2 Yayın Tarihi ve Sunucu Başlatma Tarihleri

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

The Division 2 Yayın Tarihi

The Division 2 Yayın Tarihi

Ubisoft‘un ganimet odaklı nişancısı The Division 2, oyunun hangi versiyonunu sipariş ettiğinize bağlı olarak farklı zamanlarda yayınlanacak. Oyunun resmi çıkış tarihi 15 Mart olsa da, şu anda belirli sürümlerde oynayabilirsiniz. Uplay üzerinden geçerseniz, daha da erken erişim sağlayabilirsiniz.

The Division 2’nin standart versiyonunu önceden sipariş ederseniz, oyun 15 Mart Cuma günü Xbox One ve PS4 için dünya çapında geçerli olacak. PC’de Uplay ile, The Division 2, 14 Mart Perşembe oynanabilecek. Bu bölgelere göre farklılıklar gösterebilir. Bu yüzden sadece bazı bölgelerde Uplay size erken erişim sağlıyor. Zamanların bir dökümü resimde görebilirsiniz.

The Division 2 Standard Edition Başlangıç Zamanları

The Division 2 Standard Edition Başlangıç Zamanları

The Division 2’nin Gold veya Ultimate Edition’ını önceden sipariş ettiyseniz, oynamaya başlayabilirsiniz. Dünya çapında bu iki baskı, 12 Mart Salı Xbox One veya PS4 versiyonları belirli ülkelere daha erken erişim sağladı. Uplay’de ise, The Division 2 Gold ve Ultimate Edition 11 Mart’tan itibaren oynanabilir. Zamanların bir dökümü resimde görebilirsiniz.

The Division 2 Gold ve Ultimate Edition Başlangıç Zamanları

The Division 2 Gold ve Ultimate Edition Başlangıç Zamanları

Oyunun bazı ülkelerde diğerlerinden çok daha erken yayınlanmasına rağmen, The Division 2 sunucuları 12 Mart’ta aktifti. Yani oyun 11 Mart’ta bazı ülkelerde başlatılsa da o gece yarısına kadar oynayamıyordunuz. Bölgeniz için belirli bir zaman istiyorsanız, listelenen tüm saatleri The Division 2 web sitesinde buradan bulabilirsiniz.

The Division 2, Xbox One, PS4 ve PC için kullanılabilir. Başlangıçta Steam için planlanan oyunun PC versiyonu şimdi Epic Games Store‘dan çıkacak. Oyunu bilgisayarınızda oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek için The Division 2 Sistem Gereksinimleri konumuza göz atın.