The Elder Scrolls 6 Bethesda Tarafından Bir Fragmanla Onaylandı

The Elder Scrolls 6 Bethesda Tarafından Bir Fragmanla Onaylandı

The Elder Scrolls 6

The Elder Scrolls 6

Bethesda‘nın E3 2018 basın toplantısında, yayıncı Elder Scrolls serisinde bir sonraki oyunu açıkladı: The Elder Scrolls VI. Duyuru, “saf” Elder Scrolls deneyimi olmayı amaçlayan bir mobil oyun, Elder Scrolls Blades‘i takip etti.

Ne yazık ki, oyun hakkında başka hiçbir ayrıntı, izleyebileceğiniz kısa bir fragman dışında sağlanmadı. Fragman, ikonik Dovahkiin müziğinin bir versiyonu eşliğinde dağlık bir bölge ve bazı sisleri gösteriyor. Bir ayar belirtilmemiş, ancak hayranların olasılık listesini daraltmak için biraz tereddüt etmeleri gerekir. Elder Scrolls 6‘nın ne zaman piyasaya sürüleceği ya da hangi platformlara geleceği konusunda da hiçbir fikir yok. Ama en azından sonunda gerçekten geleceğini biliyoruz.

Basın toplantısında önce, Bethesda’dan Todd Howard, Skryim‘in birçok yeniden yayınlanması hakkında şaka yaptı. Bunu, Key & Peele’nin Keegan-Michael Key ve Amazon’un Alexa’sı içeren bir esprili iğneleme takip etti. Ardından Elder Scrolls Blades ortaya çıktı ve daha sonra da Elder Scrolls VI duyurusu ile gösteri kapandı.