The Elder Scrolls 6 Ne Zaman Çıkacak?

The Elder Scrolls 6 Ne Zaman Çıkacak?

The Elder Scrolls 6

The Elder Scrolls 6

Geçenlerde The Elder Scrolls 6 için yayınlanan kısa bir tanıtım fragmanı ile ilk izlenimler oluşmaya başladı. Resmi Elder Scrolls 6 fragmanı, seriden gelen klasik müzik motifi ile açılır ve logo görünmeden önce bazı dağların manzarası ile The Elder Scrolls 6’yı onaylar.

Mesele şu ki, The Elder Scrolls 5: Skyrim‘in 2011 yılında çıktığını düşününce aradan epey uzun bir süre geçmiş durumda. Bu da hayranların en ufak bir haberde heyecanlanmasına neden oluyor ve yeni şeyler görmeyi bekliyorlar.

Şimdi, en azından TES 6‘nın geleceğini biliyoruz ve bu Skyrim‘in başarısı göz önüne alındığında sürpriz değil.

The Elder Scrolls 6 Çıkış Tarihi

Oyun resmi olarak açıklanmış olabilir, ancak ne yazık ki Elder Scrolls 6 için onaylanmış bir çıkış tarihi yok. Söylentilere baktığımızda; ZeniMax ile BookBreeze.com arasındaki ticari marka anlaşmazlığını çözümlemek için mahkeme tarihi belirlendi. Bu durum göz önüne alındığında, mümkün olan en erken The Elder Scrolls 6 çıkış tarihi 2020 Ağustos’tur.

Bu, bir sonraki konsol nesline kadar The Elder Scrolls 6’yı göremeyeceğiz analamına geliyor. Söylentileri bir tarafa bırakıp fragmana bakarsak, TES 6 bizi Redguard halkının evi olan Hammerfell’e veya Breton ırkının geldiği High Rock’a götürüyor gibi görünüyor.

The Elder Scrolls 6 Tanıtım Fragmanı

The Elder Scrolls 6 tamamen yeni bir yere giderse, belki de formüle eklenmiş, yeni ilim ve oynanış stilleriyle başa çıkmak için birkaç yeni ırk göreceğiz.

Bununla birlikte, Skyrim’e yeni bir ırk eklenmedi. Bu nedenle, yeni türler veya ırklar olması daha az muhtemel. Yine de Moarmer olarak da bilinen Deniz Elfleri, The Elder Scrolls Online‘da yer alıyor, bu yüzden seriye ana bir oyunda dönebilirler.