The Forgotten City Xbox ve PC İçin Geliyor

The Forgotten City Xbox ve PC İçin Geliyor

Şimdi projenin arkasındaki ekip, yeni, bağımsız oyunun PC ve Xbox One’a bu yılın sonunda geleceğini ve ayrıca duyuruyla devam edecek yeni bir fragman yayınladıklarını açıkladı.

Tek başına oynanan oyun, anlaşılabilir bir şekilde, Elder Scrolls hakaretini ortadan kaldırdı ve telif hakkı kaygıları nedeniyle modun orijinal sürümünün ayarlandığını belirtti. Bunun yerine, yeni oyun, Roma İmparatorluğu’nun tarihine, yeni hikaye unsurlarına ve yeni oyun eklerine odaklanarak Roma döneminde gerçekleşecek.

Ekip ayrıca, değişikliği tamamlamak için yeni bir orkestra müziğinin yaratılacağını da doğruladı ve temel hikaye öncülüğü devam etse de, mevcut Skyrim kipinde bazı değişiklikler beklediğini belirtti. Nick Pearce, oyunun yazarı ve yaratıcı dizini anlattı;

“The Forgotten City’yi tasarlarken, oyuncuların istihbaratına saygı duymak ve gizemi çözmede özerklik vermek istedim. Zihin bükme zaman döngüleri, iç içe geçmiş yaşamları olan NPC’leri tam anlamıyla gerçekleştirdi ve The Forgotten City’yi diğer anlatı maceralarından ayıran oyunların nadiren dokunduğu temalarla desteklendi.”

Bu nedenle, Skyrim hayranları ve genel olarak indie / modding sahnesi için, bu, kendilerini fantastik bir iş yaratabildiğini kanıtlamış bir ekibin izlemesi gereken bir gelişme. Mod tam teşekküllü oyuna geçişi nasıl sağlayacak? Sadece zaman söyleyecek, ama bu kesinlikle çok özel bir şey olma şansına sahip.

 

Takımın resmi web sitesine buradan göz atın veya Steam‘deki oyunu takip edin.