The Long Dark Hikaye Modu ve Çıkış Tarihi Belirlendi

The Long Dark Hikaye Modu ve Çıkış Tarihi Belirlendi

2013 yılının sonlarına doğru başlamasına rağmen Erken Erişim’e 2014’te girmiş olan ve bu süreç beraberinde çeşitli güncellemeler alan The Long Dark önemli bir eksiğe sahipti: Hikaye Modu. Şimdi, iki buçuk yıl bekledikten sonra nihayet bu eksiği tamamladılar.

Hayatta kalmalı araştırma oyununun geliştiricisi Hinterland Studio, üç hafta önce henüz tanımlanamamış bir geri sayım sayacını başlattı; bu sayede Reddit’in oyun köşesi şüphelendi ve çok beklenen hikaye modu ile ilgili tartışmalar oldu.Tabii ki sayaç çalışıncaya dek hiçbir şey kesin değildi. Şimdi, 1 Ağustos 2017’de Long Dark’ın beş parçalı Wintermute öykü modunun ilk iki bölümün geleceğini biliyoruz. Tanıtım videosuna bir göz atın:

İçeriğe bakacak olursak, Wintermute bölümlerinin ilk çifti çalı pilotu Will Mackenzie ve Dr. Astrid Greenwood’u ve vahşi doğada ayrılmalarını izleyen olayları anlatıyor.  Oyunun websitesindeki köşe yazısını buradan okuyabilirsiniz.

“İki bölüm için 6-10 saat [süre] oldukça tutarlı görünüyor” diye düşünüyoruz. Ayrıca, Hinterland, üçten beşinci etaba şu andan başlamak üzere “2018’e” kadar varacaklarını belirtti. 

Kayıtdışı hikaye modunun gelmesinden önce, oyunun sanal alanı moduna nispeten geniş kapsamlı bir güncelleme de bekleniyor – bu da, başka şeylerin yanı sıra elden geçirilmiş bir kurtarma sistemi, yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzü ve “opt-in” harita sistemi sunacak. 

Long Dark’ın Erken Erişim varyasyonu şimdi Humble Store’da 19,99 Dolara çıktı. Öykü Modu 1 Ağustos’a kadar sürecek, oyun da tam olarak o tarihte piyasaya sürülecek.