The Walking Dead: The Final Season Bölüm 3 Çıktı

The Walking Dead: The Final Season Bölüm 3 Çıktı

The Walking Dead Final Sezonu Bölüm 3

The Walking Dead Final Sezonu Bölüm 3

The Walking Dead: The Final Season‘un son derece etkileyici bölümü şimdi çıktı. Stüdyo kapanmadan önce, Clementine ve AJ’nin Telltale’in bıraktığı hikayesini alıyor. Clem etkileyici yükü, yapması gereken her zor seçimi izlerken arkadaşlarını kurtarmak için bazı kıçları tekmelemeye hazırlanıryor.

Clem artık Lee konumunda, ilk sezondan beri; altı yıldan fazla. Michonne spin-off’u sırasında The Walking Dead‘de öfkelenmiş olabilirsiniz, ama ilk sezon için bu nostalji sizi cezbedebilir.

Telltale, o zamandan beri daha iyi oyunlar yaptı. Ancak The Walking Dead’in ilk sezonunun duygusal etkisi hiçbirinde olmadı. Bu da biraz sürpriz oldu. İlk bölüm, Telltale’nin macera oyunları için yeni vizyonunun ve Sam ve Max gibi şeylerde yaptıkları geleneksel şeylerin garip bir karışımıydı. Diyalog ve ilişkiler açık bir şekilde önemliydi, ama iyi parçalar, korkunç bulmacalarla tıkandı. Sezon hızla ilerliyor ve sonunda huysuz bir duygu dağınıklığınız olabilir.

Son bölümün de çıkış tarihi belli. Clem’in hikayesindeki kapanış bölümü 26 Mart’ta başlayacak. Final Sezonu artık yalnızca Epic Games Store‘da mevcut, ancak daha önce Steam‘den aldıysanız, yeni bölümleri almaya devam edeceksiniz. Oyuna buradan ulaşabilirsiniz.