The Witcher 3 Bu Yıl Nintendo Switch’de Oynanabilir

The Witcher 3 Bu Yıl Nintendo Switch’de Oynanabilir

The Witcher 3 Nintendo Switch

The Witcher 3 Nintendo Switch

Söylentiler vardı, ancak Nintendo E3 2019 Nintendo Direct yayını sırasında resmi duyuruyu yaptı: CD Projekt Red’in beğenilen rol yapma oyunu The Witcher 3: Wild Hunt, Nintendo Switch’e geliyor. Bu, Switch’e geçmek için “Complete Edition” oyunudur ve oyunun iki önemli açılımına sahiptir.

Yayın tarihi açısından Nintendo, The Witcher 3‘ün bu yıl ilerleyen bir zamanda Switch‘te kullanılabileceğini doğruladı. Bazı perakendecilerde ön sipariş için zaten mevcut.

The Witcher 3, 2015 yılında PS4, Xbox One ve PC için çıkmıştı. Switch sahipleri evdeyken veya hareket halindeyken oynamak için özel bir oyun elde edecekler diyebiliriz. Olgun içeriği ile The Witcher 3, Switch’in genç ve eğriltici, aile dostu takipçilerine tam olarak uymuyor, ancak Switch için ilk olgun temalı oyun bu değil. Konsol ayrıca Skyrim, Bayonetta 2, Doom ve L.A. Noire gibi M sınıfı oyunlara da sahip.

CD Projekt Red‘in bir sonraki oyunu PS4, Xbox One ve PC için 16 Nisan 2020’de başlayacak olan Cyberpunk 2077‘dir. Ama Cyberpunk 2077 henüz Switch için duyurulmadı.