The Witcher 3 Sistem Gereksinimleri

The Witcher 3 Sistem Gereksinimleri

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt, CD Projekt tarafından geliştirilen ve yayınlanan 2015 aksiyon rol yapma oyunudur. Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin The Witcher fantastik roman serilerine dayanarak, 2011’deki The Witcher 2: Assassins of Kings‘in devamıdır.

Açık bir dünyada üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan oyunda oyuncular, cadı olarak bilinen bir canavar avcısı Rivialı Geralt’ı kontrol eder. Oyuncular, oyunun birçok tehlikesine karşı silah ve büyü ile savaşır, oyuncu olmayan karakterlerle etkileşime girer ve Geralt’ın yeteneklerini artırmak ve ekipman satın almak için kullanılan deneyim puanları ve altınları elde etmek için ana hikaye ve yan görevleri tamamlar. Ana hikayesinin, oyuncunun oyunda belirli noktalarda yaptığı seçimlerle belirlenen birçok sonu vardır.

Oyunda Geralt yürür, koşar, yuvarlanır, zıplar, tırmanır ve yüzer. Bomba, tatar yayı ve iki kılıç (bir çelik ve bir gümüş) dahil olmak üzere çeşitli silahlara sahiptir. Çelik kılıç öncelikle insanları öldürmek için kullanılırken, gümüş kılıç yaratıklara ve canavarlara karşı daha etkilidir. Oyuncular kılıçlarını istedikleri zaman çıkarabilir, değiştirebilir ve kılıfına sokabilir. İki yakın dövüş saldırısı modu vardır; hafif ataklar hızlı ancak zayıf, ağır ataklar ise yavaş ve güçlüdür. Oyuncular, düşman saldırılarını kılıçlarıyla engelleyebilir ve karşı koyabilirler. Kılıçların dayanıklılığı sınırlıdır ve düzenli onarım gerektirir. Fiziksel saldırılara ek olarak, Geralt’ın emrinde beş sihirli güç de var: Aard, Axii, Igni, Yrden and Quen.

The Witcher 3 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) veya 64-bit Windows 10
 – İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
 – Bellek: 6 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
 – Depolama: 35 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) veya 64-bit Windows 10
 – İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
 – Depolama: 35 GB kullanılabilir alan