The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri

The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski‘nin fantazi roman dizisi Witcher‘e dayanan 2011 video oyunu The Witcher 2: Assassins of Kings‘in devamı ve The Witcher video oyun serisinin üçüncü oyunudur.

Açık bir dünyada üçüncü şahıs bakış açısıyla oynayan oyuncular, başkahramanı Geralt of Rivia’yı kontrol eder. Witcher olarak bilinen canavar avcısı olan Geralt; Wild Hunt‘tan kaçan başka dünyevi güçleri ele geçirmek ve kullanmaya kararlı olan kayıp kızını arıyor. Oyuncular, silahın ve sihirin olduğu birçok tehlikeye karşı savaşırlar. Oyuncunun dışında kalan karakterlerle etkileşime girer ve Geralt’ın yeteneklerini artırmak ve ekipman satın almak için kullanılan deneyim puanı ve altın elde etmek için ana hikaye ve yan maceraları tamamlarlar. Geralt’ın merkezi hikayesi oyunun belirli noktalardaki oyuncunun seçimlerine göre belirlenen çeşitli sonlar içerir.

Geliştirme 2011’de başladı ve üç buçuk yıl sürdü ve bunun üzerine iki buçuk sene ses kaydına ayrıldı. Yazı, sadeleştirmeyi önlemek, orijinallik kazandırmak ve Sapkowski’nin romanlarını yansıtmak için bilinçli bir girişimde ahlâki belirsizlik gibi gerçek yaşam boyutlarıyla doluydu. Avrupa’nın başlıca ilham kaynağı Polonya, Amsterdam ve İskandinavya’yla birlikte oyunun açık dünyasının temelini oluşturuyordu. REDengine 3, geliştiriciyi PlayStation 4 ve Xbox One teknolojisi ile büyütülen oyun dünyasından ödün vermeden karmaşık bir hikaye yaratma olanağı sağladı. Müzik öncelikle Marcin Przybyłowicz tarafından bestelenmiş ve Brandenburg Eyalet Orkestrası tarafından Almanya’da icra edilmiştir.

Witcher 3: Wild Hunt, 19 Mayıs 2015’te Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için dünya çapında çıktı. Oyun; anlatı, dünya tasarımı, savaş ve görsel övgülerle eleştirmenlerin beğenisine sunuldu. 2015 yılında Yılın Oyunu ödülü de dahil en çok ödül alan oyun oldu.

The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri

Mimimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) veya 64-bit Windows 10
 – İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
 – Bellek: 6 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
 – Depolama: 35 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) veya 64-bit Windows 10
 – İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
 – Depolama: 35 GB kullanılabilir alan