The Witcher 4 Ne Zaman Çıkacak?

The Witcher 4 Ne Zaman Çıkacak?

The Witcher 4

The Witcher 4

Yılın oyunu ile tarihteki diğer oyunlardan daha fazla ödül almış ve 25 milyondan fazla satış ile The Witcher 3: Wild Hunt bir başarıydı. Birçokları için, The Witcher 3 sadece 2015 yılının oyunu değil, büyüleyici, nüanslı hikayesi ve fantastik dünyası ile neslin oyunudur.

Böyle olunca The Witcher 4‘ü yapmamak akılsızca olurdu. Bununla birlikte, Andrzej Sapkowski’nin ortaçağ dünyasının en harika realitesini bir kez daha görmek için biraz bekleyeceğiz.

The Witcher 4 Çıkış Tarihi

Bununla ilgili henüz ortada bir şey yok. Bir kaç yıl zaman alacağını tahmin ediyoruz. The Witcher 3’ün tamamlanması üç buçuk yıl süren etkin bir gelişme göstermişti. The Witcher 4’ün ise geliştirilmeye başlandığı ile ilgili bile bir bulgu yok.

Aslında, CD Projekt‘in kurucu ortağı Marcin Iwinski, The Witcher 4’ün yapılmadığını ve “yakında gelmeyeceğini” vurguladı. Eurogamer’e konuşan Iwinski, “Bu son…yakında herhangi bir zamanda Witcher olmayacak.” dedi.

Bununla birlikte The Witcher geliştiricisi, 2021’in sonunda iki triple-A oyununu bırakma planlarını yinelediğini ve Cyberpunk 2077‘nin bunlardan biri olduğunu söyledi. Geliştirici bir moderatör de bunu resmi bir forum cevabında destekledi. Bu tabii serideki başka bir oyun olacağını garanti etmiyor. Ancak, stüdyonun bundan uzaklaşmadığını da biliyoruz.