The Witcher Netflix Serisi İçin Bir Yayın Tarihi Sızdırıldı

The Witcher Netflix Serisi İçin Bir Yayın Tarihi Sızdırıldı

The Witcher Netflix serisi, hayranları tarafından bir süredir bekleniyor ve bu yılın sonunda Witcher dünyasının canlandığını görme şansı yakalayacaklar. Netflix geçen ay The Witcher’ın 2019’un sonunda serbest bırakılacağını ancak kesin bir çıkış tarihi veremeyeceğini doğruladı. Netflix’ten resmi bir yayınlanma tarihi henüz yok, ancak yayınlanma tarihi çevrimiçi olarak sızmış gibi görünüyor.

Geçmişte The Witcher Netflix haberlerini doğru şekilde sızdıran NSFW web sitesi Recapped, bu dizinin 20 Aralık 2019 Cuma günü başlayacağını iddia ediyor. Ayrıca, The Witcher’ın ikinci sezon için zaten yeşil yakıldığını ve bunun Aralık 2019 veya Ocak 2020’de başlaması beklendiğini iddia ediyor.

 

Netflix’in resmi bir açıklamasından uzak olduğu için, hayranları bu bilgiyi ihtiyatla almaları için uyarmalıyız. Bununla birlikte, Recapped, Witcher Netflix için geçmişte yaptığı doğru sızıntılarla ün kazandığından, insanın inanası da gelmiyor değil hani.

 

 Geçmişte siteden gelen en önemli sızıntılardan bazıları The Witcher Netflix serisine gelince gösterinin yayınlanmasıyla ilgili. Anya Chalotra’yı Yennefer ve Henry Cavill’i Rivia Geralt’ı ilk ortaya çıkaran oydu, bu yüzden bu Witcher Netflix serisinin çıkış tarihi sızıntısının gerçek bir tarih olması mümkün.

 

Ne yazık ki Netflix’teki The Witcher’ı izlemeye meraklı hayranları için, akış devinin bu söylentiyi ne zaman onaylayacağı veya reddeteceği belli değil. Bazen Netflix, bir TV dizisinin gala tarihini duyurmak için son dakikaya kadar bekler, bu yüzden fanların resmi bir şey duyması için henüz çok erken olabilir. Daha dikkat çekici projelerinden bazıları için Netflix’in pazarlama kampanyasını biraz daha erken başlattığı biliniyor, böylece hayranlar şanslıysa, bir Witcher Netflix serisi çıkış tarihi birkaç ay içinde açıklanabilir.

 

Tabii ki, bu şu anda sadece spekülasyon. Witcher Netflix serisini izlemeyi heyecanla bekleyenler, yalnızca resmi yayınlanma tarihi bilgisine güvenmelidir, çünkü sızan 20 Aralık yayınlanma tarihi yanlış olabilir.

 

The Witcher, Netflix’te üretimde.