They Are Billions Erken Erişim’den Ayrıldı

They Are Billions Erken Erişim’den Ayrıldı

They Are Billions New Empire Çıktı

They Are Billions New Empire Çıktı

2017 yılında Steam Erken Erişim’de They Are Billions lanse edildi ve RTS türündeki hayatta kalma odaklı yaklaşımı, Conan Unconquered gibi yeni oyunlara ilham verecek kadar ileri gelen oyuncular ve yayıncılar arasında anında bir hit oldu. Şimdi Erken Erişim’den çıkarak sürüm 1.0‘a güncellendi ve şimdiye kadarki en büyük özelliklerinden birini hayata geçirdi: New Empire, tam hikaye mücadelesi.

New Empire, geliştiricilerin 60 saatin üzerinde bir oyun süresi olarak tahmin ettiği 48 görev içeriyor. Ölümsüzler tarafından harap olmuş ve muhtemelen büyük zombi dalgalarına karşı ağır savunmalarla sağlam duran yerleri yeniden ele almaya çalışacaksınız.

Mücadele modunun yanı sıra, 1.0 sürümü aynı zamanda Deep Forest adlı daha yeni oyuncular ve haritanın % 30’unu karşılayabilecek devasa bir Doom Kolonisi içerecek olan ultra sert Caustic Lands için daha kolay bir senaryo ile tanıdık hayatta kalma modunu genişletiyor. Yeni güncelleme ayrıca tüm senaryo haritaları için bazı denge ayarlamaları ve yeni tehlikeler getirecek, böylece yeni sürprizleriniz olacak.

Çoğu oyuncu denemeye başladı bile. Steam Charts’ın gösterdiğine göre, 1.0 sürümü, Erken Erişim lansmanından bu yana oyunun en yüksek oyuncu sayısına ulaştı. Oyunu oynayıp oynayamacağınızı öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak sistem gereksinimlerine bakabilirsiniz.

They Are Billions Sistem Gereksinimleri

They Are Billions – New Empire Fragman