Thor: Ragnarok Yeni Fragman’da Yeni Karakter Gözüküyor

Thor: Ragnarok Yeni Fragman’da Yeni Karakter Gözüküyor

Yaklaşan Thor: Ragnarok için yeni bir fragman çıktı. Fragman Japon bir tanıtım filmidir ve görüntülerin çoğu önceki ABD fragmanıyla aynı olsa da, Marvel Cinematic Universe‘den bir başka önemli karakterden bir görüntü sunuyor. Fragmana göz atabilirsiniz, ancak potansiyel spoiler içeriyor! 

Thor Ragnarok Fragman

Thor Ragnarok; Chris Hemsworth Thor’u, Mark Ruffalo Bruce Banner’ı, Tom Hiddleston da Loki’yi canlandırıyor. Jeff Goldblum, Grandmaster’ oynarken, Cate Blanchett berbat Hela’ı canlandırıyor. Film 3 Kasım 2017’de sinemalarda.

MCU’ya bir anahtar ek olarak, Star Trek‘in Karl Urban tarafından oynanan silahlı Asgardian kötü adamı olan Skurge var. Karakter Marvel‘in Thor çizgi romanlarında İcra Sahibi olarak daha iyi biliniyordu ve CBR ile yaptığı son röportajda Urban karakteri oynama konusunda “Gerçekten de bu oluşumu onurlandırmaya çalışıyordum” diye konuştu. “Ayrıca, yönetmen Taika (Waititi)’nin yarattığı dünyaya uyan bulmacanın bir parçası olduğundan emin olun. Sanırım Skurge karakterinde hayranlara sürpriz yapacak unsurlar olacak.” dedi

“En zorlu yön, muhtemelen rolü fiziksel olarak, özellikle de üniformayla çalışmaya çalışırken çok yorucuydu. Ama başımı tıraş ettikten sonra, dövmeleri giydim, zırhı taktım ve tamamdı” diye konuşmasına devam etti. 

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok