TimeSplitters Geri Geliyor

TimeSplitters Geri Geliyor

TimeSplitters 4

TimeSplitters 4

İngiliz konsol oyunu TimeSplitters 2000’lerde büyük bir popülariteye sahipti. Mizahı, sanatsal stili ve arsız pop kültürü referansları, üç oyun serisini tutkulu bir hayran kitlesine kazandırdı. Ancak başarısına rağmen, oyun daha sonra uykuya daldı. Şimdiye kadar. Belki… Seri, eski bir seriyi satın alma ve yeniden canlandırma gibi bir işi tümüyle kurma çabasıyla Koch Media tarafından satın alındı. Onunla bir şeyler yapmayı planlıyor gibi görünüyor.

Koch Media‘nın CEO’su Klemens Kundratitz bir açıklamada şunları söyledi: “TimeSplitters’ı satın aldığımız için çok heyecanlıyız. Orijinal oyunlar hayranlara büyük bir içerik verdi. Saf ve gerçekten eğlenceli bir arcade nişancı deneyimi sağladı. Bugünün oyun tutkunlarını heyecanlandıracak bir ürün yaratma konusunda tutkulu olan kendi ekibimiz arasında TimeSplitters serisinin birçok hayranı var.”

Bu bir TimeSplitters 4‘ün çalışma kapsamında olduğu anlamına mı geliyor? Büyük olasılıkla öyle. 2000’li yıllarda seri hattında dördüncü bir oyun vardı, ancak orijinal stüdyo Free Radical Design, yönetimde düştüğünde işler ters gitti. Oyunun birçoğu zaten kurulmuştu ve Koch Media şu anda seri ile ilişkili tüm fikri mülkiyete sahip olduğundan, bıraktıkları yerden alabilecekleri her fırsat var. Tabii ki, onlar yaklaşık yirmi yıl sonra oynanış hızına biraz makyaj yapmak zorunda kalacaklar. Koch diyor ki, nasıl görünecek, elbette ortaya çıkacak.