Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint 2.0.0 Güncellemesinin Detayları Açıklandı!

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint 2.0.0 Güncellemesinin Detayları Açıklandı!

Ubisoft tarafından geliştirilerek 2019 yılında piyasaya sürülen Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint son günlerde sık sık güncellemeler almaya başladı. Düzenlediği etkinliklerle ve güncellemelerle oyuncuların yüzünü güldüren Ubisoft, bu seferde 2.0.0 güncellemesini yayınlayacak.

Seveni ve sevmeyeni oldukça fazla olan Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, Ubisoft tarafından yayınlanan güncellemelerle oyuncu kitlesini arttırmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz hafta Ubisoft tarafından resmi olarak duyurulan 2.0.0 güncellemesi oldukça güzel yenilikleri içeriyor.

 

Dsogaming tarafından yayınlanan habere göre Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint için duyurulan 2.0.0 güncellemesi gün içerisinde bilgisayar ve konsol platformları içni yayınlanacak. Ayrıca haberin devamında 2.0.0 güncellemesinin içerdiği yeniliklerden de bahsediliyor.

Ubisoft yayınlayacağı 2.0.0 güncellemesiyle birlikte Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint oyuncularına farklı zorluk seviyeleri sunacak. Bunlar Normal Deneyim, Sürükleyici Deneyim ve Özel Deneyim seviyeleri olacak. Ayrıca bu güncellemeden sonra oyuncular oyun için sohbet özelliğine sahip olmasalar bile PvE mücadelelerine katılabilecek.

Ayrıca Ubisoft, oyuncuların sahip olduğu envanterleri daha verimli ve hızlı bir şekilde kullanabilmeleri için bazı eklemeler de yapacak. Birçok oyuncunun şikayetçi olduğu silah ve düşman dengelemeleri de bu güncellemeyle birlikte yapılmış olacak. Ubisoft tarafından yayınlanacak olan bu güncellemenin boyutu ise biraz fazla. Bilgisayar platformu içni 15,5 GB olacak güncelleme Playstation 4 için 17 GB ve Xbox One için 30 GB olacak.