Toplam Fiyatı 15 TL Olan İki Oyun Steam'de Ücretsiz Oldu

Toplam Fiyatı 15 TL Olan İki Oyun Steam'de Ücretsiz Oldu

COVID-19 virüsünden dolayı evinden çıkamayan oyunseverler için Steam ücretsiz oyun furyasına devam ediyor. Bu seferki ücretsiz oyun köşemizde Escape From Tethys ve Caelus Trident olarak isimlendirilen iki oyun yer alıyor. Birbirinden eğlenceli bu oyunlar kısa süreliğine ücretsiz hale geldi.

1- Escape From Tethys

Kısa süreliğine ücretsiz hale gelen Escape From Tethys, Steam kullanıcıları tarafından çoğunlukla olumlu yorumlar aldı. Başka bir gezegende geçen oyunda tek başımıza mahsur kaldığımız yerden kurtulmaya çalışıyoruz. Kahramanımız silah üreten bir bilim adamı olup aksiyon dolu bir gezegende mücadele ederek oradan kurtulmaya çalışacağız. Oyun 6 Nisan 20:00'a kadar Steamde ücretsiz olarak sunuluyor.

Escape From Tethys minumum sistem gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 7 veya üstü
  • İşlemci: Dual core 2.4ghz veya üstü
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: 1 GB
  • Depolama: 600 MB kullanılabilir depolama

 

2- Caelus Trident

İkinci ücretsiz oyunumuz platform türünde olup retro oyun deneyimi sunacak ve evimizden çıkamadığımız şu günlerde bir iki saat eğlenceli zaman geçirebileceğimiz  Caelus Trident, kısa süreliğine Steam'de ücretsiz şekilde sunuluyor. Atari oyunlarına benzeyen Caelus Trident, uzay temalı bir oyun. Uzayda karşımıza çıkan hedefleri alt ederek hayatta kalmaya çalışacağız. Oyunu Steam'den kütüphanenize ekleyebilirsiniz. İyi eğlenceler.