Total Annihilation, GOG’da Ücretsiz Hale Geldi

Total Annihilation, GOG’da Ücretsiz Hale Geldi

 Son zamanlarda birbirinden güzel oyunları ücretsiz hale getirip oyunseverler için sunan GOG, diğer çevrimiçi oyun platformlarından geri kalmak istemiyor. Bu sefer ücretsiz hale getirdiği bir diğer oyun ise strateji efsanesi bir savaş oyunu Total Annihilation oldu. 

 1997 yılında Chris Taylor ve Cavedog Entertainment tarafından yaratılan, Cavedog Entertainment ve Humongous Entertainment geliştirici şirketleri tarafından ortaklaşa geliştirilen döneminin en önemli gerçek zamanlı strateji oyunlarının arasında yer alan  Total Annihilation, yalnızca PC platformları için yayınlandı. 

 Steam fiyatının 10 TL olan strateji oyunun aynı zamanda 3D unsurlar içeren ilk RTS oyunu olduğunuda belirtebiliriz. Strateji oyunlarının atası olarak görülen Total Annihilation, günümüz strateji oyunlarıyla aynı oynanışa sahip oluan oyun depolama konusunda 400 MB'lık bir alan kaplıyor. Şimdiye kadar sadece The Core Contingecy ve Battle Tactics adında  iki genişleme paketi alan Total Annihilation, strateji anlamında güzel deneyim sunacak bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Peki zamanının en efsane strateji oyununu deneyimlemek isteyen oyun severler oyunu ücretsiz bir şekilde nasıl indip oynayabilecek? Aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayarak oyunu ücretsiz bir şkilde kütüphanenize ekleyip oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

1- İlk olarak GOG sayfasına ulaşarak hesabınıza giriş yapın. 

2- Eğer hesabınız yoksa “Oturum Aç” bölümüne tıklayarak “Hesap Oluştur” kutucuğuna basabilirsiniz. 

3- Hesabınıza giriş yaptıktan sonra buradan oyunun sayfasına gidebilirsiniz. 

4- Daha sonra “Hediyeye git” kutucuğuna tıkladıktan sonra karşımıza “SUMMER SALE” başlıklı bir yazı çıkacak. 

5- Sayfanın biraz aşağısına indiğimizde oyunu “Ücretsiz Al” seçeneğini göreceğiz. o kutucuğa tıklayarak oyunu ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Oyunun kısıtlı bir süre ücretsiz olarak kalacağını unutmayalım.