Total War: Three Kingdoms Ertelendi

Total War: Three Kingdoms Ertelendi

Total War: Three Kingdoms Yeni Yayın Tarihi

Total War: Three Kingdoms Yeni Yayın Tarihi

Strateji serisindeki en son oyun olan Total War: Three Kingdoms zamanında gelmeyecek. Geliştirici Creative Assembly, bugün daha önce planlanan 7 Mart tarihinde yayımlanmasından yaklaşık üç ay sonra 23 Mayıs’ta geleceğini duyurdu.

Creative Assembly marka direktörü Rob Bartholomew, oyundaki “devrimci” özelliklerin ve sistemlerin hazır olmasını sağlamak için ekibin “biraz daha zamana” ihtiyacı olduğunu belirtti. Creative Assembly ayrıca fazladan zamanı, hataları gidermek, pürüzleri halletmek ve yerelleştirmenin doğru yapılmasını sağlamak için harcayacaktır.

Bartholomew, “Hepimiz bu küçük ayrıntıların büyük bir fark yarattığını biliyoruz. Oyunlarımız için doğru olanı yapacak konumda olduğumuz için şanslıyız ve bu durumda her şeyin hazır olması için zaman ayırmanız anlamına geliyor. Sadece bir çıkış tarihine sadık kalmak yerine, sonuna kadar keyif alabileceğiniz bir oyun vermek daha önemlidir. Bu konuda herkesin mutlu olamayacağını biliyoruz, ama sonuçta, bunun oyun ve oyuncularımız için en iyi şey olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Creative Assembly, gecikmenin ön siparişleri etkilemediğini söyledi. Bununla birlikte, ön siparişinizle ilgili bir sorun yaşarsanız, Creative Assembly önceden sipariş ettiğiniz satıcıya veya yayıncı Sega’nın destek ekibine ulaşmanız gerektiğini belirtti.