Total War: Three Kingdoms’ın Yeni Fragmanı Sizi Çin’in Manzaralarına Götürecek

Total War: Three Kingdoms’ın Yeni Fragmanı Sizi Çin’in Manzaralarına Götürecek

Total War: Three Kingdoms’ın Yeni Fragmanı

Total War: Three Kingdoms'ın Yeni Fragmanı

Total War: Three Kingdoms’ın son sinematik fragmanı, serinin ana bileşeninin gözle görülür bir derinliğine sahipti: savaş. Bunun yerine, görünüşte kanla ıslatılmış tek bir savaş alanı olmayan Çin‘in çeşitli manzaralarında bir yolculuktur. Fragmanda, güzel dağlara ve şeylere bakmak istiyorsanız biraz zaman ayırın.

Bir an için, sadece Zhuge Liang’ı görebileceğinizi düşünebilirsiniz. Videoda bambu ile uğraşan bir panda gözüküyor. Dağlar, ağaçlar, manzaralar… Neyse. Three Kingdoms 7 Mart’ta çıktığında savaşacağınız yer burasıdır. Çok hoş gözüküyor, ancak Çin’deki bu gezinme bir Total War oyunu için fazla sessiz. Zhuge Liang’ı amaçsızca Çin’i dolaşıp kavga edecek birini araması pek umursanmıyor; hayranlar onun savaşa girdiğini görmek istiyor.

Zhuge Liang’ın Three Kingdoms’ın kahramanlarından biri. Kahramanlar, farklı sınıflarda gelirler ve savaş alanına askerlik yaparak beraberindekiler ile birlikte hiziplerine katılabilirler. Karakterler her zamankinden daha önemliymiş gibi görünüyor ve bir hizip listesinden seçim yapmak yerine, belirli bir birey olarak oynayacaksınız.