Total War: Warhammer 2 DLC Fragmanı Yayınlandı

Total War: Warhammer 2 DLC Fragmanı Yayınlandı

80’lerin klasik aksiyon filmi Blain’ın tahliye edildiği ve geri kalanı için Amazon yağmur ormanlarının yüzde yedisini havaya uçuran Predator’daki sahneyi hatırlıyor musunuz? Eğer hatırlıyorsanız, 17 Nisan’da çıkacak olan Total War: Warhammer 2’nin yeni bir DLC sürümü olan The Prophet and The Warlock’un fragmanını izlerken hatıralarınız canlanacak.

(Hatırlamıyorsanız, bunu izleyin)

The Prophet and The Warlock oyuna iki yeni Legendary Lords ekliyor: Lizardmen’s Cult of Sotek Komutanı The Skink Prophet Tehenauin ve Warlock-Engineer Ikit Claw of Clan Skryre. Tehenauin’in Skaven’i yok etme arayışı bir tanrının gücüyle destekleniyor, ancak Skaven partiye tüm şehirleri tek bir darbeyle silebilecek bir Warpstone bombası olan Ikit Doomsphere ile geldi. Her iki yeni Efsanevi Lord, benzersiz hizip mekaniği ile Vorteks’in kontrolü için mücadeleye katılacak.

DLC ayrıca oyuna iki yeni Lord türü, ek kampanya mekaniği, Ratling Gun (zekice, ha?), yeni Regiments of Renown ve Clan Skryre Doomrocket’ın “ultimate devastation”ı ve the Invocation of Sotek dahil dokuz yeni ünite türü ekleyecek. Geliştiricinin Yapımcı Meclisinin “en kapsamlı” olabileceği Doomsayers Güncellemesi dahil tüm oyuncular için ücretsiz içerik eşlik edecek.

“Vampire Coast hiziplerinin serbest bırakılmasının ardından, Skaven’e benzer bir şey arayan birçok taraftar gördük ve dinledik! “Curse of the Vampire Coast”da korsan körfez teknisyeni bu özelliğin temellerini attı; çok daha derinlemesine ve tüm Skaven fraksiyonlarının, fetih veya ajan eylemlerinin kullanımı yoluyla herhangi bir yerleşimin altında derinlikte yer alan gizli bir operasyon üssü inşa etmelerine izin veriyor. “

(Stüdyonun bir SSS bölümünde açıklandı.)

 

“Ayrıca, tüm Lizardmen Legendary Lordlar, ilk nesil Slann’ın sonuncusu Lord Kroak’ı aramak için bir arayış zincirinin kilidini açabilecekler. Teknik olarak ölmesine rağmen, ruhu kaldı ve hala yaşayan dünya üzerindeki gücünü kullanıyor. Bir zamanlar Kroak, tamamen eşsiz bir yetenek ağacı ve yıkıcı kampanya haritası yetenekleriyle övünen oyuncunun hiziplerine ölümsüz bir kahraman olarak katılmayı buldu. ”

Total War: Warhammer 2 – The Prophet and the Warlock Steam’de ön siparişe özel %10 indirimle 31,50 TL‘den sunuldu.

DLC İÇERİĞİ

The Prophet & The Warlock, Total War: WARHAMMER II’ye gelen en yeni Lordlar paketidir. Girdabın Gözü ve Fani Krallıkları seferlerinde ve özel/çok oyunculu muharebelerde kullanılabilecek, Warhammer Fantezi Muharebeleri dünyasından gelmiş, her birinin kendi hedefleri, mekanikleri, birimleri ve oyun tarzı olan efsanevi iki rakip Lord karşınızda.

  • Yeni görev zincirleri, efsanevi eşyaları ve yetenekler ağaçları olan iki güçlü yeni Efsanevi Lord
  • Özel yeni sefer mekanikleriyle Skryre Klanı (Skaven) veya Sotek Kültü (Kertenkeleadam) olarak oynayın
  • İki yeni ek Lord türü
  • Mermi kusan Sıçancık Silahı Ekipleri ve korku salan Riperdaktiller de dahil olmak üzere dokuz yeni savaş alanı birimi ve çeşitleri
  • Skryre Klanı’nın Kıyametroketi ile doruklarda bir yıkıma imza atın veya Sotek’in Zikri yeteneği ile bizzat yılan tanrının bir tezahürünü muharebeye çağırın!
  • Kilidi açılacak, yetiştirilecek ve sahaya sürülecek yeni Namlı Alaylar