Total War: Warhammer 2 karakterler, Vorteks ve elde edilmesi güç fareyi anlattı.

Total War: Warhammer 2 karakterler, Vorteks ve elde edilmesi güç fareyi anlattı.

Ne var bu farede anlamadıkki, yalnızca bir fare yani?

Creative Assembly’nin Total War: Warhammer 2’de çalışmakta zorlandığı haberi üzerine, tur tabanlı strateji serisinin ikinci oyunu geçen ay ilk fragmanını gösterilmişti. Fragmanda karanlık elfleri, yüksek elfleri ve timsah adamların savaşa yürüyüşüne baktık ve fragmanın sonundaki The Skaven hepimizin beğenisini kazanmıştı.

Aşağıda Total War: Warhammer 2’nin seri hakkında biraz daha detaylı bilgi veren ve elde edilmesi zor o minyatür fareyi de ele alan ‘’Into the Vortex’’ adlı fragmanı bulunmakta.

İşte oyun yönetmeni Ian Roxburg’un elinden çıkmış o fragman:

Roxburgh ‘’Ne var bu farede diye soruyor yukarda’’. Ne olacak fare işte diyoruz ona.

İster inanın ister inanmayın bu farenin işlevi size bağlı,

Fakat her hizipçinin varoluş sebebini öğrenmek güzel olsa da, son ıslık darbene kadar hiçbir şeyin garanti edilmediği fikri ilginç.

Vortex mekaniğinin fikrini öne sürdüğümüzde, İlginç, heyecan verici bir oyun sonu ve ırk sağlamak fikri ön plana çıktı. Böylece Total War kampanyasında oyunu sonuna geldiğinde bile kaybedebiliyorsunuz. Roxburgh, bunun yapılmasının zorunlu olmayacağını da ekliyor, bu, mümkün olan en kısa sürede zafer kazanmayı tercih edenler için iyi bir haber.

Total War: Warhammer 2 için şimdilik kesin çıkış tarihi bulunmamaktadır, ancak burada serinin bi önceki oyunundan daha fazla şey görmek istediğimiz kesin.