Total War: Warhammer 2 Yeni Bir Irk Ekledi

Total War: Warhammer 2 Yeni Bir Irk Ekledi

Yayıncı Sega, canlıları “geniş yeraltı lairs‘lerinde yaşayan sayısız tür” olarak tanımlıyor ve devam ediyor: “Şimdi, kehanet zamanları üzerimize geldi ve bu zararlı Irk, Yeni Dünyanın karşısında hüzün ve kargaşalık yaymak için ortaya çıktı.” 

Total War: Warhammer 2

Total War: Warhammer 2

Total War: Warhammer 2 Ne Zaman Çıkacak ?

Skaven, Oynanabilir bir ırk olarak High Elfler, Dark Elves ve Lizardmen’lere katılır. Bir başka, Norscans, kısa bir süre önce bir ön sipariş bonusu olarak ortaya çıkmıştı, ancak ön sipariş vermezseniz bunları ayrıca satın almanız gerekmektedir. 

Creative Assembly, Warhammer ve Warhammer 2‘deki kampanya haritalarını birleştiren ve her iki oyuncunun da ücretsiz olarak sahip olacak bir güncellemeyi yayınlamayı planladığını açıkladı. Bu, Warhammer II‘nin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra ortaya çıkacak ve Norscans’ı taban oyunlarından ve diğer tüm DLC ırklarından gelen diğer ırklarla birlikte destekleyecek. 

Total War Warhammer 2, 28 Eylül’de PC için piyasaya çıkacak. Geliştirici Creative Assembly, hayranlarını yeni bir tarihsel “Total War” oyunu üzerinde de çalışmakta olduklarına ikna etti. Son zamanlarda, geliştirici Total War Sagas adlı Total War oyunlarının yeni bir setini ortaya koydu.