Total War: Warhammer 2’nin Mortal Empires Kampanyası Bomba Gibi Geliyor!

Total War: Warhammer 2’nin Mortal Empires Kampanyası Bomba Gibi Geliyor!

117 Yeni Hizip Sizleri Bekliyor!

Total War: Warhammer 2‘nin mega kampanyasının sonunda bir adı var: Mortal Empires. Creative Assembly‘nin, oyun açıklandıktan sonra hem ilk oyundan hem de devamı olan yeni bir kampanya yaratma planlarını biliyoruz, ancak yeni bir blog yazısı tam olarak kampanyanın nasıl olacağının sınırlarını çizmiş oldu.

Yazıya göre Mortal Empires, Yeni Dünya ve Eski Dünyayı alıp çeşitli ırk ve liderleriyle tamamlayacak ve onları yeni bir harita oluşturmak için bir araya getirecek. Bu noktada haklarını vermek gerekir, çünkü devasa haritaları bir araya getirmek kadar basit değildir.

Blog yazısında, “İlk oyundan bildiğiniz Eski Dünya’nın ikonik bölgesini alacağız ve batıya doğru genişleyeceğiz. Lustria, Southlands, Naggaroth ve Ulthuan’dan toprakları geniş bir alana yayarak oyun alanını genişleteceğiz. Eski Dünya ve Eye of The Vortex kampanyası haritaları bağımsız olarak tasarlanmıştır. Farklı şekillere sahiptirler ve birbirlerine asla uymazlar ” yazmakta.

Yine de haritalar çok büyük olacak. Yayın sonrası güncellemenin bir parçası olarak çıktığında, Mortal Empires oyuna 35 lider ve 25 başlangıç noktası, 117 hizip ve 295 yerleşimi ekleyecek. Sadece Norsca hizipini artık göremeyeceğiz çünkü hala geliştirme aşamasında…Norscans elbette daha sonra eklenecektir. 

Warhammer 2, kampanya haritasında pek çok değişiklik yaptı ve Creative Assembly, bunların birçoğunun Mortal Empires’te uygulanacağını doğruladı. Haydut ordular, hazine avcılığı, deniz şartları (fırtınalar, sığlıklar ve kayalıklar), ölüm noktaları, iklime uygunluk … liste böyle uzayıp gidiyor. Bahsedilmeyen tek şey ise Warhammer 2 hiziplerinin Vorteks kampanyası sırasında kullanabilecekleri ritüeller ve güçlü büyüler.

Tüm bunlar kulağa hoş gelse de bir uyarıyı da beraberinde getiriyor: ‘’tur süreleri uzayabilir!’’. Artan boyut ve kapsam göz önüne alındığında bunun kaçınılmaz olduğu aşikardı zaten.

Total War: Warhammer 2’nin 28 Eylül’de Çıkması Bekleniyor!

117 Yeni Hizip Sizleri Bekliyor!