Total War: Warhammer, Warhammer 2 Ön Sipariş Bonusu Olarak Yeni Bir Irk Ekledi

Total War: Warhammer, Warhammer 2 Ön Sipariş Bonusu Olarak Yeni Bir Irk Ekledi

The Norsca Race paketi, Norscans’ı Warhammer’a tamamen oynanabilir bir ırk olarak tanıtıyor. Erken geçiş yapanlar, oyunu önceden sipariş verenler ya da kullanılabilir olduktan sonraki ilk hafta içerisinde alanlar ücretsiz tekliften yararlanacaklar. Yine de dikkatli olmak lazım, çünkü teklifler belirli satıcılar tarafından sunulacak. Ama liste epey uzun. Bunlar arasında Steam ve GameStop gibi büyük şirketler de var.

Basında çıkan haberlere göre, “Kuzeye kadar uzanan donmuş Norsca yarımadasında barbarca kabileler av ve yağmalama yoluyla karanlık tanrılara hizmet ediyor.”. “Acımasız kar fırtınalarıyla ve bu acı vahşi doğadaki canavar canavarlarla sertleşen Norscans, sadece yakıp yıkmak için varlar. 

Her biri kendi efsanevi lordları ile iki grup DLC’yi oluşturur. Basın haberlerine göre, “Oyuncular, canavar avı araştırmalarına başlayabilir, War Mammoths ve Skin Wolves gibi vahşi birliklere komut verebilir ve karanlık tanrılarla birlikte mahkeme lehine yükselen monolitleri inşa edebilirler.”.

Norscans, 10 Ağustos’tan itibaren Warhammer’da oynanabilecek. Creative Assembly, daha önce Warhammer ve Warhammer II’den alınan kampanya haritalarını birleştiren ve her iki oyuncunun da ücretsiz olarak sahip olacağı bir güncellemeyi planladığını açıkladı. Bu, Warhammer II’nin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra ortaya çıkacak ve Norscans’ı köken oyunlarından ve diğer tüm DLC ırklarından gelen diğer ırklarla birlikte destekleyecek. 

Warhammer II’yi erken adapte olamayanlar için Norsca Race Paketinin uygunluğu konusunda ise hiçbir bilgi yok. Bununla birlikte, tüm Warhammer oyuncuları “kısa süre içerisinde” ilan edilecek yeni içerik ekleyen DLC ile birlikte ücretsiz bir güncelleme alacak. 

Warhammer II, PC için 28 Eylül’de. Creative Assembly oyunun hayranlarına, yeni bir tarihi Total War oyunu üzerinde çalıştıklarına ilişkin müjde verdi.