Tüm Nintendo Switch Online NES Oyunları

Tüm Nintendo Switch Online NES Oyunları

Nintendo Switch Online NES Oyunları

Nintendo Switch Online NES Oyunları

Nintendo Switch Online için ödeme yapmak, çevrimiçi oynamaya izin vermekten daha fazlasını yapar. Abonelik, klasik NES oyunlarına ücretsiz erişim de dahil olmak üzere birkaç özel avantaj sunmaktadır. Çevrimiçi hizmet, 20 farklı NES oyunu ile başlatıldı ve 2018 bitmeden dokuz tane daha eklenecek.

Nintendo‘nun en büyük serilerinin çoğu NES‘te başladı ve bu oyunların birçoğu Switch Online ile başlayacak. Nintendo’nun çevrimiçi aboneliği için ödeme yapmak, Mario Bros., The Legend of Zelda, Yoshi, Donkey Kong ve Super Mario Bros. gibi oyunlar ile oynamak demektir. Ayrıca Nintendo’nun Futbol, Tenis, Buz Hokeyi, Pro Güreşi ve Beyzbol dahil olmak üzere en eski spor oyunlarından bazılarına da sahip olacaksınız. Switch Online ile başlayan 20 oyunun listesi Nintendo’nun web sitesinde bulunabilir ve aşağıda da özetledik.

Switch Online Oyunları

 – Balloon Fight
 – Baseball
 – Donkey Kong
 – Double Dragon
 – Dr. Mario
 – Excitebike
 – Ghosts’n Goblins
 – Gradius
 – Ice Climber
 – Ice Hockey
 – The Legend of Zelda
 – Mario Bros.
 – Pro Wrestling
 – River City Ransom
 – Soccer
 – Super Mario. Bros.
 – Super Mario Bros. 3
 – Tecmo Bowl
 – Tennis
 – Yoshi

Switch Online’ın lansmanından sonra, Nintendo’nun servise daha fazla NES oyunu eklemek için düzenli güncellemeler yapılması planlanıyor. Ekim 2018’de NES Open Tournament Golf, Solomon’s Key ve Super Dodge Ball eklenir. Metroid, Mighty Bomb Jack ve TwinBee Kasım 2018’de gelecek. Son olarak, Aralık 2018’de Nintendo, Adventures of Lolo, Ninja Gaiden ve Wario’s Woods’u ekleyecek.

Bu klasik oyunların oyun deneyimini yakalamaya yardımcı olmak için Nintendo, NES denetleyicileri gibi biçimlendirilmiş Switch Online üyesine özel Joy-Cons’leri piyasaya sürüyor. Her bir NES oyunu iki oyunculu kooperatifi destekleyeceğinden, her kutu iki denetleyiciyle birlikte gelir. İki oyuncunun kontrol ettiği karakterlerin mantıklı olmadığı bazı oyunlarda, oyunu kimin kontrol ettiği ile ikinci oyuncu, ipuçlarını göstermek ve belirli eylemleri alkışlamak için el-şekilli bir imleci kullanabilir. Siz ve partneriniz aynı odada değilseniz, NES oyunları aynı zamanda Nintendo’nun akıllı telefon uygulaması aracılığıyla Switch Online sesli sohbeti de destekleyecektir.

Switch Online ayrıca bir bulut kaydetme özelliği sunuyor, ancak sadece belirli oyunlar için. Başka bir uyarı, Switch Online için ödeme yapmayı bıraktığınızda, tüm bulut kayıtlarınızın silineceğidir.