Tüm Nintendo Switch Oyun Demoları

Tüm Nintendo Switch Oyun Demoları

Nintendo Switch Oyun Demoları

Nintendo Switch Oyun Demoları

Nintendo Switch, fark edebileceğinizden daha kaliteli oyunlarla harika bir sistemdir. Ama Switch‘in geliştirilmeye ihtiyacı vardır ve bu özellikle Eshop için geçerlidir. Yakın zamanda yapılan bir güncelleme sonunda neyin satışta olduğunu görmek için bir yol tanıtıldı. Ancak Switch’in çevrimiçi mağazasının hala çalışması gerekiyor. 

Diğer şeylerin yanı sıra, indirilebilen tüm oyun demolarına bakmanın bir yolu vardır. Nintendo, bazı Eshop bilgilerini aktarmak için News kanalına güveniyor, ama bu pek ideal değildir. Eğer bir sistemi geç alırsanız veya son zamanlarda check-in yapmamışsanız, mağazada gezinmenin ve demoları indirmeye başlamanın kolay bir yolu yoktur. 

Resmi bir çözümün yerine, Switch Eshop‘da demo olan her bir oyunu derledik. Ama umarız ki bununla ilgili Nintendo’nun gelecek bir düzeltmesi vardır. Özellikle de mağaza giderek daha fazla sayıda oyun bülteniyle dolmaya devam ederken. Nintendo Switch Oyun Demoları listemize göz atabilirsiniz. 

1. Blaster Master Zero

1. Blaster Master Zero

Blaster Master Zero‘nun demosu olan klasik oyun Blaster Master’ın bir yeniden şekillendirilmesi, tam oyundan iki farklı aşamaya geçmenizi sağlar.

2. Disgaea 5 Complete

2. Disgaea 5 Complete

Switch’teki Disgaea 5 demo, oyununuzun erken bölümünü iyi bir şekilde tadını çıkarmanıza, hatta ilerlemenizi kaydetmenize ve daha sonra geri dönmenizi sağlar. Bununla birlikte, kaydetme verilerini tam oyuna transfer edemediğinizden hatırlatalım. Satın almaya karar verirseniz sıfırdan başlayacaksınız. 

3. Just Dance 2017

3. Just Dance 2017

Just Dance 2017, Joy-Cons veya mobil cihazlarla oynamayı destekleyen bir demodur. İkinci seçeneği tercih ederseniz Just Dance Controller uygulamasını indirmeniz ve demoyu sunan bir QR kodunu tarayarak kolayca yakalayabilir, telefonunuzu ve Switch’i aynı Wi-Fi ağına bağlamanız gerekir. 

4. Just Dance 2018

4. Just Dance 2018

Şimdi Just Dance 2018 ile, demoları doğrudan Eshop’dan indirebilirsiniz. Tam oyun başlatılmadan önce piyasaya çıktı, ancak aslında Eshop aracılığıyla oyun alınamıyordu. Bunun yerine Amazon’a gitmeniz, demoyu “satın almanız” ve Eshop’daki bir kodu kullanmanız gerekiyordu.  2017 demosu gibi, Joy-Cons veya mobil cihazlarla oynayabilirsiniz; bu durumda, Bruno Mars’ın “24K Magic”i ile dans edebilirsiniz.

5. Monster Hunter XX

5. Monster Hunter XX

Monster Hunter XX, 3DS oyun Monster Hunter Generations’nın geliştirilmiş Switch sürümüdür. Capcom, Batı için Monster Hunter World ile XX’i Japonya dışına çıkarma konusunda resmi planlar yapmadığını açıkladı. Bu da onun Eshop demosunun Japonya’ya özgü olduğu anlamına geliyor. Neyse ki, Switch’in bölge ayarları kilitli değilken, bir Japon Eshop hesabı oluşturma ve demoyu alma süreci oldukça basittir. Sadece bir sürü Japonca metin ile karşılaşacaksınız. 

6. Oceanhorn

6. Oceanhorn

Zelda benzeri Oceanhorn Switch demosu oyunun ilk tam bölümünü oynamaya ve savaş ve dünyanın tadına bakmanıza olanak tanır.

7. Pokken Tournament DX

7. Pokken Tournament DX

Geçmişteki Nintendo demolarında olduğu gibi, Pokken Tournament DX demosunun ne kadar oynanabileceği konusunda bazı kısıtlamalar bulunmaktadır. Bilgisayara veya yerel olarak ikinci bir oyuncunun oynatabileceği toplam 15 karşılaşmayla sınırlıdır. Demoda ayrıca bu maçlardan en iyi şekilde faydalanmanıza yardımcı olacak bir öğretici bulunmaktadır.

8. Project Octopath Traveler

8. Project Octopath Traveler

Henüz oyunun tam olarak adı bile konulmamışken Square Enix RPG Project Octopath Traveler için bir demo çıktı. İki farklı karakter hikayesinin ilk bölümünü inceleyebilirsiniz.

9. Puyo Puyo Tetris

9. Puyo Puyo Tetris

Puyo Puyo Tetris, öğretici, tek oyunculu ve çok oyunculu bileşenlerle birlikte bir kılavuz da içeren oldukça cömert bir demoyu içerir. Tek kişilik modun son derece zor olduğunu unutmayın.

10. Rayman Legends

10. Rayman Legends

Rayman Legends demo, oyunun başlangıcından itibaren çeşitli seviyeler sunar. Kendi başına ya da co-op arkadaşınızla yerel olarak Joy-Cons çiftini kullanarak oynayabilirsiniz. 

11. Snipperclips: Cut It Out, Together

11. Snipperclips: Cut It Out, Together

Belki de platformdaki en iyi co-op oyun, Snipperclips, tam oyundan birkaç seviye ile küçük bir demo sunuyor. Deneyim açısından kritik olduğu üzere, Joy-Con kullanarak yerelde çok oyunculu oynayabilirsiniz.

12. Sonic Forces

12. Sonic Forces

Switch sahipleri, Monster Hunter XX’de olduğu gibi indirmek için bir Japonca Eshop hesabı oluşturmanız gerekse de, Sonic Forces‘i demosuyla deneyebilirsiniz. Bu kolay bir işlemdir, ancak demoda yer aldıktan sonra, merak uyandırıcı bir sınırlama var: Üç aşamadan her biri yalnızca bir dakika süreyle oynanabilir. Bu pek ideal bir durum değil, ama hiçbir şeyden daha iyidir. 

13. Spelunker Party

13. Spelunker Party

Spelunker Party‘nin demosu, tam oyunun özelliklerine sınırlı erişim imkanı sağlıyor ve böylece yerel olarak en çok dört oyuncu ile bir mağaraya dalabilirsiniz. Ama yerel çok oyunculu oyunda tabi ki bazı kısıtlamalar vardır. Yine de bu, başka bir Joy-Con ile oynayabileceğiniz, iki oyuncu birlikteliğini çok kolay hale getiren bir oyundur. 

14. Voez

14. Voez

Voez, Switch’in dokunmatik ekranını kullanarak oynadığınız bir ritm oyunudur. Bu, yalnızca el modunda demo olarak oynatılabilen nadir oyunlardandır. İlk başta, kontrolleri açıklamak için yardımcı olan bir öğretici sunulacaktır.

15. Sınırlı Süreli Demolar

15. Sınırlı Süreli Demolar

Arms ve Splatoon 2‘yi daha önce denemenin çeşitli yollarını duymuş olabilirsiniz, ancak bu oyunlardan hiçbiri geleneksel bir demoyu sunmuyor. Bunun yerine, sırasıyla, belirli zaman aralıklarında belirli bir miktarda her oyun oynamanıza izin veren Global Testpunch ve Testfire sürümlerine sahipler. Bu deneme sürümlerinden birini tekrar oynanabilir hale getirilmesi konusunda Nintendo’dan herhangi bir bilgi yok.