Türkiye’nin İlk Kadın PUBG Espor Takımı Kuruldu

Türkiye’nin İlk Kadın PUBG Espor Takımı Kuruldu

Kadın PUBG Espor Takımı

Kadın PUBG Espor Takımı

Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruyla OyunHizmetleri Espor Kulübü, ilk kadın PUBG takımının kurulduğunu açıkladı.

Son zamanlarda Battla Royale temalı oyunlar MOBA‘ların youn pazarındaki üstünlüğünü ele geçirmiş gibi görünüyor. Bunlardan en popüler olanları da bildiğiniz gibi PUBG ve Fortnite. Bu oyun türü adeta herkesin ilgisini çekmiş ve kısa sürede popülerlik kazanmıştır. Ülkemizde de PUBG’ye büyük bir ilgi var. Son olarak artık bu oyun türü için bir Kadın Espor Takımı bile oluşturuldu.

Twitter hesabından yapılan bilgilendirme ile takımda kimlerin yer aldığı belirtildi. Ekibin kaptanlığını ise Ayşenur “Gigiiii” Doğan yapmaktadır. Doğan, OHM ile anlaşma aşamasını ne şekilde gerçekleştiği ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Uzun süredir aklımızda olan bir fikirdi. TGL zamanında belli başlı takım kuruculardan teklif gelmişti. hangi takım ile anlaşabiliriz , nasıl yaparız diye düşünürken başka bir teklif geldi. Konuşmak için gittiğimizde ise her şeyin istediğimiz şekilde, bizim yapmak istediğimiz asıl işe odaklı olduğunu görünce yapabiliriz diye bir karar alıp devamını getirdik. Yakın zamanda Başarılı olacağımıza inanıyorum. Destekleriniz için teşekkürler.”