Twin Peaks VR Sizi Kafa Karıştıran Red Room’a Götürecek

Twin Peaks VR Sizi Kafa Karıştıran Red Room’a Götürecek

Twin Peaks VR

Twin Peaks VR

Orijinal Twin Peaks serisini izleyen herkes, bir günlüğüne ve baykuşlarla ilgili bir kadına göre çok daha fazla şey hatırlayamaz. Ancak başlık, popüler kültürde inkar edilemez bir yer edindi. Şimdi birkaç film, roman yayınlandıktan ve 2017’de bir televizyon dizisinden sonra, ikonik korku draması bir VR oyunu olarak geri dönüyor. Twin Peaks VR sizi, insanların çağ dışı konuştuğu ve bir doppelganger sizi avlayabileceği orijinal diziden gerçeküstü bir yer olan Red Room (Kırmızı Oda)’a götürecek. Oyun, orijinal serisinin yaratıcısı David Lynch ile birlikte Twin Peaks: The Return in 2017’yi yayınlayan Showtime ve Collider Games tarafından üretildi.

Collider Games yaptığı açıklamada, “Şovun kendisinden çizgiler ve sesler kullanarak, oyuncular Glastonbury Grove’a gidecekler, sadece şaşırtıcı Red Room‘a çıkacaklar. Serinin hayranları, Özel Ajan Dale Cooper’ın izinden gidip, geride bıraktığı hayata geri dönmeye çalışacaklar.” dedi.

Twin Peaks VR, hem orijinal dizilerden hem de devamındakilerden yer ve diyaloglar içerir. Oyun HTC Vive ve Oculus Rift için sadece Steam’de mevcut olacak şekilde geliştirilmiştir. Henüz çıkış tarihi belli değildir.