Twitch, Overwatch League İzleyicilerine Ödüller Verecek

Twitch, Overwatch League İzleyicilerine Ödüller Verecek

Overwatch League İzleyicilerine Ödüller Var

Overwatch League İzleyicilerine Ödüller Var

Overwatch League‘in ilk sezonunun hemen öncesinde, Blizzard ve Twitch, e-spor liginin streaming hizmetindeki her maçını izleyecek çok yönlü bir anlaşma yaptığını açıkladı. Şimdi, iki şirket, izleme deneyimini daha da geliştirmek ve Twitch‘te izleyenlere ikramiyeler sunmak üzere tasarlanmış bir dizi özelliği açıklıyor.

Twitch sohbetinde “tezahürat” yapan hayranlar, (tezahürat, gerçek para ile satın alınan animasyonlu sohbet emotörlerini içerir), maç sırasında nadir karakter skinleri ve özel yeni emotörler gibi oyun içi eşyalar kazanma şansına sahip olacaklar. İzleyiciler maçları sonuna kadar izleyerek Overwatch’da sadece oyun içi lig formalarını almak için kullanılan sanal para birimi biçimi olan “league tokens” kazanma şansına sahip olacaklar. (Ayrıca Battle.net ve Twitch hesaplarınızı bağlamanız gerekecek.) Bu özelliklerin dışında, Twitch ayrıca “Overwatch League’in en iyisine, daha fazla oyun içi eşyanın, Twitch’daki sahne arkasındaki video içeriğinin ve açıklanacak diğer bol ödüllerin kilidini açan bir VIP bileti geliştirdiklerini” söyledi.

Twitch ile Blizzard arasındaki ortaklık, ligin ilk iki sezonunu kapsıyor ve ESPN, anlaşmanın yaklaşık 90 milyon dolar değerinde olduğunu bildiriyor. Blizzard’a göre, 10 milyondan fazla kişi, Ocak ayındaki açılış haftasında Overwatch League maçlarını izledi ve ortalama 280.000 izleyiciyi buldu.

Kaynak: 1