Twitch Rivals, 125,000 $ Ödüllü Teamfight Tactics Turnuvası Düzenleyecek

Twitch Rivals, 125,000 $ Ödüllü Teamfight Tactics Turnuvası Düzenleyecek

17 Temmuz Çarşamba günü başlayacak olan turnuva iki gün sürecek ve toplam 64 oyuncu ile gerçekleştirilecek. Yarışmacılar turnuva ödülü olarak toplam 125,000 $ kazanma şansını elde edecekler.

Turnuvanın birinci gününde önce 32 Twitch yayıncısından oluşan 1. grup karşılaşacak ve 4 oyuncu finallere yükselecek. Ardından aynı gün diğer 32 yayıncıdan oluşan 2. grup da aynı şekilde karşılaştıktan sonra aralarından 4 oyuncu daha finallere çıkacak. Turnuvanın ikinci gününde finale kalan 8 kişi ise kendi aralarında son bir rekabet daha gösterecekler. Finalin kazananı ise büyük ödülün sahibi olacak. Turnuva Twitch Rivals’ın sunumuyla Twitch Rivals kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Turnuvada yarışacak olan yayıncılar henüz açıklanmadı ancak yeni haberler ve bilgiler turnuvanın resmi sayfasına eklenecek. Biz de güncellenen haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

League of Legends’ın yeni modu olan Teamfight Tactics (Taktik Savaşları) popülerliğini arttırmaya devam ediyor ve Twitch Rivals’ın düzenlediği bu turnuva ile bu modun daha fazla oyuncunun dikkatini çekeceği ve bu gidişle daha çok tanınacağı aşikar.