Ubisoft Assassin’s Creed’i bir televizyon dizisi haline getirmek istiyor

Ubisoft Assassin’s Creed’i bir televizyon dizisi haline getirmek istiyor

Geçen sene çıkan Michael Fassbender’in oynadığı Assassin’s Creed filmi eski fikirleri gereksiz yere gün yüzüne çıkarmak gibi bir şey olmuş. Aslında, berbatta değil, sadece değişik ve seriyi yükseltici hiçbir şey yok. Bunu tek söyleyen biz de değiliz. Şu anda Metacritic’te 36/100 ağırlıklı toplam bir sıralamaya sahip. Bu yüzden de Ubisoft doğal olarak bir televizyon dizisinde şansını denemek istiyor.

Resmi bir açıklama yapılmadı ve henüz üretime hazırlanmamış da olabilir, ancak Assassin’s Creed içeriğinin başında bulunan Aymar Azaizia, dün bir Reddit AMA’da “TV Şovu projesi” ni üstüne bastıra bastıra doğruladı ve aynı zamanda sosyal medyada ‘’Beyler aynı film gibi olacak, gurur duyabileceğimiz bir şey ortaya çıkarmak için çok çalışacağız’’ dedi.

Filmin nasıl çalıştığını göz önüne alındığında eleştirmenlerin ilgi odağı olacak gibi. Reuters, geçen sene Ubisoft’un bir dizi hakkında Netflix’le görüştüğünü bildirdi ancak o zamanlar Assassin’s Creed’e dayandırılacak herhangi bir belirti yoktu.(Şimdi de yok gerçi)

Bununla birlikte, Ubisoft’un çoklu ortam modeline uyuyor: Yayıncının canlı aksiyon sevgisi son zamanlarda Şubat ayında kısa bir videosu gösterilen Ghost Recon Wildlands: War Within the Cartel’in şekli ile bilinir hale geldi. Ayrıca Wildlands’ın zeminini oluşturan ve gerçek hayata dayanan Bolivya uyuşturucu ticaretiyle ilgili bir belgesel de yapıyorlar. Ayrıca, The Division’da filmi yapılması düşünülen oyunlardan birisi.