Ubisoft, Bu Ay Ücretsiz İki PC Oyunu Veriyor

Assassin’s Creed IV: Black Flag Ücretsiz

Assassin's Creed IV: Black Flag Ücretsiz

    Bir hediye mi arıyorsunuz? Ubisoft iki bilgisayar oyunu veriyor ve ikisi de oldukça iyi oyunlar. 11 Aralık‘a kadar, RTS World in Conflict sadece 0 dolar. 

   Oyun Ubisoft Massive (The Division) tarafından geliştirildi ve 2007’de çıktı. Zaman çizelgesinde Sovyetler Birliğinin 80’li yılları var.   

   Ardından 12 Aralık‘tan itibaren Assassin’s Creed IV: Black Flag alabilirsiniz. Bu freebie teklifi 28 Aralık’ta sona eriyor. Karayip kökenli Black Flag, 2013’te çıktı ve sizi Edward Kenway‘nin sakin botlarıyla buluşturdu.

    Ubisoft’un blogunda ilan edilen ücretsiz oyun teklifleri yalnızca Ubisoft’un Uplay mağazasında mevcuttur. Bu oyunlar kampanya bittiğinde de sizde kalacak.

 – Oyunu sahip olabilmeniz için Ubisoft‘un oyun platformu Uplay hesabınızın olması gerekiyor. Eğer hesabınız yoksa buradaki adresten bir tane oluşturabilirsiniz.

 – Sonra erişime açılan World in Conflict sayfasına gitmeniz gerekmekte; onun için de buraya tıklayıp ücretsiz olarak erişebilirsiniz. 

 – Register For PC” yazısına tıklayın, Uplay hesabınız ile giriş yapın ve böylelikle oyunu kütüphanenize eklemiş olun.

 – Daha sonra buradan bilgisayarınıza indireceğiniz Uplay programından kütüphanenize girip oyunu dilediğiniz zaman indirebilirsiniz. 

 Kaynak: 1