Uçak Oyunları

Uçak Oyunları

Uçak Oyunları

Uçak Oyunları

Mobil platformlarda o kadar çok uçak oyunu bulunmakta ki bunların bazıları gerçekten sıkıcı olabiliyor. Bu kadar çok uçak oyunları arasından iyi olanları bulabilmekte zorlanabilirsiniz. 

Sizler için bazı uçak oyunlarını seçtik. Tabi sizlerin başka beğendiği oyunlar da olabilir. Bizim seçtiğimiz en iyi uçak oyunları listemiz şu şekilde. Ayrıca Android telefon ve tabletler için uçak oyunlarını indirebilirsiniz. İyi eğlenceler. 

1. Fighterwing 2

1. Fighterwing 2

Fighter Wing 2 WW2 çok oyunculu savaş simülatörü! Eşsiz bir gerçek hayat fizik motoru ile bu bağımlılık yapan uçuş oyununda efsanevi savaş uçakları ile hava üstünlüğü için savaşın, size cep telefonlarında en gerçekçi uçuş deneyimlerini verir. Savaş uçağını seçin, silahlarınızı yükseltin ve dünyanın her yerinden binlerce oyuncu ile savaşın! 

Fighter Wing 2 İndir

2. Air Navy Fighters

2. Air Navy Fighters

RORTOS uçuş motoru tarafından desteklenen Air Navy FightersF18 Carrier Landing, yeni bir uçuş boyutuna dalmanıza izin verir. 

Süper detaylı F/A-18 Super Hornet, F-14 Tomcat veya C-2A Greyhound ile, kara saldırıları, kara iniş operasyonları ve arama kurtarma görevlerinde bulunacaksınız.

Düşman SAM füzelerinden jetinizi kurtarın, radarlardan kaçın, en sevdiğiniz silahları seçin ve savaş gemilerini yok edin, helikopterleri ateşleyin ve çevrimiçi topluluğun her zaman yeni ücretsiz senaryolarını deneyin.

Air Navy Fighters İndir

3. Infinite Flight

3. Infinite Flight

Elinizin altında tam özellikli bir uçuş simülatörünün tadını çıkarın. Infinite Flight, meraklı bir acemi veya başarılı bir pilot olsanız da, mobil cihazlarda en kapsamlı uçuş simülasyon deneyimini sunar. Çok atmosferik koşullarda ve ağırlık yapılandırmalarının geniş bir yelpazesiyle, dünyanın dört bir yanındaki gece ve gündüz çok ayrıntılı uçaklardan birini uçurun. Gelişmiş kamera ve yeniden oynatma sisteminizle becerilerinizi geliştirin, böylece uçuşunuzun her bölümünü inceleyin.

Infinite Flight İndir

4. Sky Force 2014

4. Sky Force 2014

Mobil blaster efsanesi, 10 yıllık yıl dönümünü süper yıkıcı tarzda kutlamak için geri döndü. Klasik arcade oyunlarının yoğunluğundan en sıcak akıllı telefon teknolojisi ile birlikte gelen Sky Force 2014, inanılmaz yeni bir sosyal oyun öğesi ile çarpıcı bir kaydırma nişancı deneyimi sunuyor. 

Sky Force 2014 İndir

5. Extreme Landings

5. Extreme Landings

Extreme Landings ile gerçek kontrolü ele alın. Pilot becerilerini test edin ve tarihin en kritik uçuş koşullarını yönetin.
Acil durumlara ve olaylara ilham veren acil adrenalin bir sıralamasında acil durumları ve olayları çözün.
Bireysel motorları çalıştırın, ekipman panolarının panelleri arasında dolaşın ve en yüksek pilot seviyesine ulaşmak için 5.000’den fazla olası durumu çözmeye hazır olun.

Simülatör, gerçekleşmesi gereken 36 misyonu, geçmek için 168 zorluk, haritacılık ve dünya çapında 500’den fazla hava alanı ve hava koşuluyla gerçek zamanlı navigasyonunu içeriyor.

Extreme Landings İndir