Ücretsiz Assassin’s Creed Rebellion Android ve iOS’ta Çıktı

Ücretsiz Assassin’s Creed Rebellion Android ve iOS’ta Çıktı

Assassin’s Creed Rebellion

Assassin's Creed Rebellion

Assassin’s Creed Rebellion, her iki platformda da ücretsiz bir oyun olarak kullanılabilir. Bir suikastçı olarak oynayacak ve kendi Kardeşliğinizi kurmak için 40’tan fazla karakterle takım kuracaksınız.

Serinin uzun süredir hayranı iseniz, bu oyunu denemek isteyeceksiniz. Bu oyun, Fallout Shelter‘i oluşturan aynı insanlar tarafından geliştirildi, bu yüzden burada esrarengiz bir benzerlik var. Yani, oyun karakterinizi hareket ettirmek için kutuların içinde farklı eylem düğmelerine dokunduğunuz Fallout Shelter mobil portu gibi görünüyor.

Oyunda yolculuğunuza isterseniz Assassin Ezio olarak başlayabilir, ama zamanla farklı suikastçıların kilidini açabilirsiniz. Oyunda görünüşe göre Assassin’s Creed serisini popüler yapan tüm ikonik kahramanlar var, bu yüzden keşfedilecek çok şey var.

Fallout Shelter’a benzer şekilde, Assassin’s Creed Rebellion kendi suikastçı tabanınızı yönetmenize, yeni odalar inşa etmenize, el aletleri ekipmanına ve daha fazlasına sahip olmanızı sağlar. Oynanış kesinlikle hızlı ve zamanla daha iyi olacak, ancak yolculuğunuza yeni başladığınızda soğukkanlı kalmanız gerekebilir.

Ek olarak, Ubisoft ayrıca oyuncuları meşgul etmek için düzenli olarak sınırlı sayıda etkinlik yayınlayacağını açıkladı. Etkinlikler size bazı ek ödüller kazandıracak ve oyunda ilerlemenize yardımcı olacaktır.

Assassin’s Creed Rebellion ücretsiz bir oyun olmasına rağmen, 99.99 dolara kadar uygulama içi satın alımlar sunuyor. Ayrıca, tam indirme 642 MB civarında ve çevrimiçi bağlantı gerektiriyor. Bu yüzden, oyunu oynamaya karar verdiyseniz aklınızda bulundurun. Oyunu aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.

Assassin’s Creed Rebellion İndir (iOS)
Assassin’s Creed Rebellion İndir (Android)