Ücretsiz Call of Duty Mobile Beta İndir

Ücretsiz Call of Duty Mobile Beta İndir

Call of Duty: War of Legends

Call of Duty: War of Legends

Oyunların Battle Royale türünün artan popülaritesi, Fortnite ve PUBG‘ye ithaf edilebilir. Ancak adil bir şekilde baktığımızda, oyunların popülaritesine katkıda bulunan oyun Call of Duty‘i de söylemeliyiz. Her Call of Duty oyunu bilgisayarların yanı sıra konsollar üzerinde de yoğun bir şekilde bekleniyor. Şimdi yayıncı Activision, PUBG Mobile ve Fortnite Mobile‘ın başarısından sonra mobil segmente girmeyi umuyor.

Activision, Android platformunda en yeni birinci şahıs nişancısı olan Call of Duty: War of Legends‘ın yayınlanması için Tencent Games ile bir araya geldi. Oyun Call of Duty evreninin yakınlığını birleştirir ve fps türünün hayranlarının dikkatini çekecek bir oyunda Android’e getirir.

Oyunun özellikleri çok oyunculu (Free4All, Search & Destroy, Team Deathmatch ve Frontline gibi oyun modları) ve bir zombi modunu içerir. Böylece diğer oyunculara karşı veya botlara karşı oynayabilirsiniz. Price, Ghost ve diğer tüm ücretsiz oyunlarda olduğu gibi ikonik Call of Duty karakterleri olarak oynayabilirsiniz. Oynayarak kazanılabilecek oyun parasını kullanarak karakterinizi ve silahlarınızı özelleştirebilir veya gerçek dünya parasıyla satın alabilirsiniz.

Call of Duty: Legends of War henüz Avustralya’da piyasaya yeni sürüldü. Lansmanında mevcut olan haritalar arasında Nuketown, Killhouse, Hijacked, Crossfire, Standoff ve Crash bulunuyor. IAP seçenekleri henüz uygulamada yok, ancak küresel olarak kullanıma sunulduğunda oyuna gelmelerini bekliyoruz.

Call of Duty: Legends of War Nasıl Oynanır?

Şuan için Avustralya’da piyasaya çıktığı için, oyunu küresel sürümünden önce oynamak istiyorsanız, Android cihazınızda çalışmasını sağlamak için aşağıda belirtilen adımları takip edebilirsiniz:

– Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak apk dosyasını indirin.
– – Call of Duty Legends of War APK İndir
– APK’yı telefonunuza yükleyin.
– Yüklenen oyunu açın. Yükleme ekranına gelmeden önce kapatın. Kapanmazsa uygulamayı durdurmaya da zorlayabilirsiniz.
– Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak telefonunuza ek OBB dosyasını (~ 1.06 GB) indirin.
– – OBB İndir
– OBB dosyasını /Android/obb/com.activision.callofduty.shooter klasörünün içine atın.
– Oyunu tekrar açın. İyi oyunlar!

Ücretsiz Call of Duty Mobile

Ücretsiz Call of Duty Mobile