Ücretsiz Sea of Thieves Genişlemesi Gecikecek

Ücretsiz Sea of Thieves Genişlemesi Gecikecek

Sea of Thieves

Sea of Thieves

Bir sonraki ücretsiz Sea of Thieves genişlemesi Forsaken Shores, zamanında başlamayacak. Bir blog yayınında geliştirici Rare, genişlemenin 27 Eylül’de başlayacağını ve bunun da daha önce açıklanan 19 Eylül tarihinden bir hafta sonra başlayacağını söyledi.

Rare gecikme için belli bir sebep göstermedi, ancak İngiltere stüdyosunda blog yayınında ek sürenin ekibin “kararlı, cilalı ve hatasız bir deneyim” sunmasına yardımcı olacağı belirtildi.

Rare, “Bu, kolay alınan bir karar değildi ve bunun, bu hafta güncellemeyi bekleyen hayranları hayal kırıklığına uğrayabileceğini biliyoruz. Planımızdaki bu değişikliği ekip topluluğu anlayışla karşılamalıdır.” dedi.

Forsaken Shores, oyuncuların zorlukları keşfedip tamamlayabilecekleri yeni bir volkanik bölge sunar. Videoda Forsaken Shores güncellemesi için bir fragmanı izleyebilirsiniz.

Forsaken Shores genişlemesi, bu yılın başlarında açılan Hungering Deep and Cursed Sails eklentisini izliyor. Rare daha fazla içerik planlarken, bir battle royale modu konusunda kararsız.