Ücretsiz Steam Oyunu The Tiny Bang Story

Ücretsiz Steam Oyunu The Tiny Bang Story

The Tiny Bang Story Ücretsiz

The Tiny Bang Story Ücretsiz

Ücretsiz oyun almak söz konusu olduğunda, PC’den daha iyi bir platform sunulmuyor. Bugünlerde tüm platformlar Fortnite gibi ücretsiz oyunlara ev sahipliği yaparken, genelde paraya mal olan oyunların ücretsiz kopyalarını toplayan PC oyuncularıdır. Şu anda The Tiny Bang Story ile durum böyle. 2011’in bu PC ve Mac oyunu, 25 Eylül Salı günü kütüphanenize eklemeniz koşuluyla, herkesin indirmesi ve sonsuza kadar saklaması için ücretsizdir.

The Tiny Bang Story bir meteor tarafından vurulan küçük bir gezegen hakkında bir bulmaca/macera oyunudur. Bunun etkisi, gezegeni devam ettiren ve sakinleri için hayatı bozan makinelerin birçoğunu yok eder. Doğal olarak, işleri bir araya getirmeye yardım etmek sizin işiniz.

Bu, bir dizi gizli nesne avı, yapboz bulmacaları ve diğer çeşitli mini oyunlar ile oynanıyor. Oyunda hiç bir diyalog veya metin yok, bu yüzden daha küçük çocuklar bile bundan zevk alabilir. Açıkçası gişe rekorları kıran bir oyun değil, ama Steam kullanıcı yorumları “çok olumlu” şeklinde. Şaşırtıcı bir sanat tarzına hitap eden rahatlatıcı bir oyunla rahatlamak istiyorsanız, bunu yapmalısınız. Ve ücretsizdir, yani kaybedecek bir şeyiniz yok.

Anlaşma hala devam ettiği sürece, The Tiny Bang Story’yi Steam hesabınıza ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Oyuna buradan ulaşabilirsiniz.