Ücretsiz Xbox One Oyunları – Mart 2018

Ücretsiz Xbox One Oyunları – Mart 2018

Ücretsiz Xbox One Oyunları

Ücretsiz Xbox One Oyunları

Mart yaklaşırken Microsoft, Xbox Live Gold üyelerinin önümüzdeki ay ücretsiz olarak indirebilecekleri oyun dizisini duyurdu. Xbox One ve Xbox 360 genelinde tanıtılan dört yeni oyun var, özellikle yeni bir tanesi iyi olanlardan.

Xbox One’da Mart ayı, Far Cry 3‘ün Blood Dragon spin-off’unun damgasını vuran Trials dizisine daha aksiyon odaklı bir Trials of the Blood Dragon ile başlıyor. 16 Mart – 15 Nisan arasında Superhot ücretsiz olacak. Mükemmel nişancı, belirgin bir görsel stil ve daha da romantik bir kavram taşıyor. Çünkü hareket etmeyi bıraktığınızda zaman donuyor ve bazı Matrix tarzı diziler kurmanıza izin veriyor.

Xbox 360 sahipleri için de Mart ayında indirilecek iki oyun var. Ayın ilk yarısında, aynı adı taşıyan Disney’in filmine dayanan ve yeni Xbox One’ın geriye dönük uyumluluk listesine eklenen Brave: The Video Game bulunuyor. Ardından ayın ikinci kısmında; Portal ve Left 4 Dead‘ın arkasındaki kilit geliştiricilerden biri olan Kim Swift ve Airtight Games’in bulmaca temelli birinci şahıs oyunu Quantum Conundrum gelecek.

Bu arada, Şubat’ın ücretsiz Games With Gold oyunlarından bazılarını kapmak için çok geç değil. Xbox One oyunlarından biri olan Assassin’s Creed Chronicles: India da Mart ayının ilk yarısı boyunca ücretsiz olacak.

Mart 2018 Games With Gold

Xbox One
 – Trials of the Blood Dragon (Mart 1-31)
 – Superhot (Mart 16 – Nisan 15)

Xbox 360 (Xbox One da Oynanabilir)
 – Brave: The Video Game (Mart 1-15)
 – Quantum Conundrum (Mart 16-31)

Kaynak: 1