Valkyria Chronicles 4 Ücretsiz Demo Çıktı

Valkyria Chronicles 4 Ücretsiz Demo Çıktı

Valkyria Chronicles 4 Ücretsiz Demo

Valkyria Chronicles 4 Ücretsiz Demo

Kült-favori taktik RPG serisi Valkyria Chronicles hayranı iseniz, şu anda dördüncü oyunun bir demosunu indirebilirsiniz. Bu sizi mutlu edebilir. PS4, Xbox One, Switch ve PC’de ücretsiz olarak indirilebilir. Valkyria Chronicles 4, 2008’in ilk serilerinden bu yana büyük konsollarda piyasaya sürülen ilk taşınabilir olmayan ana hat oyunudur.

Demo, Valkyria Chronicles 4’ün ikinci bölümünün sonuna kadar devam etmenizi sağlar. Sega’ya göre, bu yaklaşık iki veya daha fazla saat oyun miktarına denk geliyor. Yaptığınız herhangi bir ilerleme son oyuna aktarılabilir, böylece herhangi bir kişiselleştirme seçeneği ve kalıcı sonuçlar sizinle gelecektir.

Valkyria Chronicles 4, ilk oyunun olayları sırasında yer alan önceki oyunlarla aynı zaman çizelgesinde ayarlanır. Doğu cephesinde Atlantic Federation ve Autocratic Eastern Imperial Alliance arasındaki savaşları tasvir ediyor. Savaşın sona ermesi ve emperyal sermayenin ele geçirilmesi için son çare olarak Federation, Operation Northern Cross’u devreye sokar. Siz emperyal askerler ve Valkyria’yla savaşmak için gönderilen Squad E’deki Commander Claude Wallace ve arkadaşları olarak oynuyorsunuz.

Orijinali gibi, Valkyria Chronicles 4 sıra tabanlı strateji RPG ve üçüncü şahıs nişancı mekaniği arasında bölünür. Bir haritadaki birimleri stratejik pozisyonlara yönlendirirsiniz, fakat bir birimi taşıdığınızda, onları doğrudan kontrol edersiniz ve gerçek zamanlı olarak eylemleri gerçekleştirirsiniz.

Formüle yeni olan bu, Grenadier sınıfının yanı sıra bir savaş gemisi destek seçenekleri paketi de ekliyor. Buna ek olarak, kullanıldığında, bir askerin öldürüldüğü veya ölümcül bir şekilde yaralandığı durumlarda askerlerin yeteneklerini geliştirmenize izin veren Brace sistemi olarak bilinen bir özellik ortaya koymaktadır.

Valkyria Chronicles 4, 25 Eylül’de PS4, Xbox One, Switch ve PC için yayınlanacak.