Valve, CS:GO İçin Büyük Bir Güncelleme Yayınladı!

Valve, CS:GO İçin Büyük Bir Güncelleme Yayınladı!

    Aksiyon ve birinci şahıs oyunları denilince akla ilk gelen oyunlardan birisi olan Counter Strike: Global Offensive, oyuncular tarafından büyük güncellemeler getirmeyen bir olarak biliniyor. Ancak durum bu sefer farklı. Yapımcı şirketi olan Valve, CS:GO için ilk defa büyük çaplı bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme içerisinde birçok yeniliği barındırıyor. Özellikle güncellemede yer alan yeniliklerden birisi olan Parçalanmış Ağ Operasyonu, Dota 2’de ki güncellemelere benzetildi. Eğer Parçalanmış Ağ Operasyonu için bilet satın alırsanız, birçok ödülü sahip olabileceksiniz.

   Bu güncellemeyi yayınladıktan sonra bir de açıklama yayınlayan Valve, açıklamasında şunlara yer verdi:

Karşınızda Parçalanmış Ağ Operasyonu. CS:GO tarihinde ilk defa, yeni kuşanılabilir ajanlar sayesinde favori karakterinizi sahaya indirin. Yeni mücadele bileti formatıyla yeni ajanlar, yeni silah koleksiyonları, çıkartmalar, grafitiler ve daha fazlası arasından ödüller kazanın. Eşli muhafız ve yeni eşli saldırı görevi de dâhil olmak üzere çeşitli oyun modlarında haftalık operasyon görevlerini tamamlayın!

CS:GO’nun yeni güncellemesi oyuna yepyeni içerikler getiriyor

Operasyon biletini satın alın ve ödülleri kazanmaya şimdiden başlayın! 41 farklı ödüle kadar kazanmak için görevleri tamamlayarak yıldızlar kazanın. Bileti satın almadınız mı? Bütün kullanıcılar görevleri oynayabilir ve bütün oyun modlarına katılabilir. İstediğiniz zaman da bir bilet satın alarak kaydettiğiniz ilerleme sonucu kazandığınız bütün ödülleri elde edebilirsiniz.

Operasyon Ödülleri

Karakterler

CS:GO tarihinde ilk defa T ve AT tarafındaki karakterler her haritada kuşanılabilecek.

Yeni AT ve T ajanları görev ilerleme ödülü olarak kazanılabilecek. Ödülleri elde etmek için görevleri tamamlayın, yıldızlar kazanın ve ardından elde ettiğiniz ajanları kuşanın. İsterseniz mevcut harita bazlı varsayılan yerel ajanları da kuşanabilirsiniz.

Yeni Koleksiyonlar

Yeni İskandinav, St. Marc, Canals ve Parçalanmış Ağ silah koleksiyonlarından ödüller kazanın.

Parçalanmış Ağ Bıçakları

Orijinal kaplamalara sahip dört yeni bıçak var. Bu dört yeni bıçaktan (Paraşüt Kordonu Saplı Bıçak, Hayatta Kalma Bıçağı, Göçebe Bıçağı ve İskelet Bıçak) birini kazanmak için Parçalanmış Ağ Kasası açın.

Parçalanmış Ağ Çıkartma Koleksiyonu

daniDem’in tasarladığı yeni Parçalanmış Ağ çıkartmalarını toplayın. Bu çıkartmaları sadece Parçalanmış Ağ Operasyonu ödülü olarak elde edebilirsiniz.

Görevler

Her hafta yeni görevler alın. Yıldız kazanmak, ödül açmak, fazladan TP kazanmak ve operasyon jetonunuzu yükseltmek için görevleri tamamlayın.